Our Freedom — 2D RPG натхненна Stardew Valley та Mount & Blade

Привіт!
Більше ніж 1,5 року я створюю велику 2D RPG, яка в якомусь сенсі в плані геймплею є міксом Mount & Blade, Stardew Valley і Skyrim. Наразі проєкт перебуває на середині розробки, але процес пришвидшується і вже цього літа можна буде пограти в першу демку 🙌

Події гри відбуваються на великому острові десь неподалік від континентальної Європи. Ці землі дуже довго перебували під контролем одного королівства, але в один момент, через невідомі досі події, королівство було розділене на дві окремі держави, які через деякий час вступили у війну.

Головний герой гри — Вільям, він втратив батьків, ще коли був дитиною. Все своє дитинство та юність Вільям старався з цим впоратись, але думки та жага до помсти не відпускали його. Герой зростаючи багато часу проводив на тренувальному майданчику разом з дядьком Ральфом, який днями тренував його та інших хлопців селища Уорборо, яке відносилось до Королівства Синього Лева.

Коли почалась війна двох королівств, селище Вільяма було одним з перших, яке прийняло удар загарбників. Вільям стає на сторону добра, вступає у війну і крок за кроком здобуває повагу короля та мешканців держави.

Що буде далі? Чекайте на реліз гри вже цієї осені!

Зараз я активно додаю кат-сцени, діалоги, квести та невеликі механіки, адже все ядро проекту нарешті готове!

Також ви можете переглянути першу сцену гри, яку я показав тут:

Гра зараз має зовсім мало вішлістів з України, додавайте гру в вішліст за посиланням.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось8
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Скрины выглядят круто, особенно понравилась идея со светом из окна

Дуже дякую!

Виглядає дуже круто!

Підписатись на коментарі