Які ваші улюблені саундтреки з ігор? Обговорюємо!
Спільното, діліться найкращими, на вашу думку, OST`ами з ігор і розповідайте, чому саме вони запам’ятались вам 👇
Спільното, діліться найкращими, на вашу думку, OST`ами з ігор і розповідайте, чому саме вони запам’ятались вам 👇
Зараз постійно крутиться в голові youtube.com/watch?v=...VREQs?si=xLf3hVgtOVrs25PX
Не маю прям улюблених саундтреків, бо сприймаю саундтрек у першу чергу як доповнення до ігрового процесу. Але є Transistor де в саундтрека вокал іде окремою доріжкою. Тобто під час гри грає саундтрек без вокалу, а якщо затиснути певну кнопку, то героїня починає підспівувати. Реалізація проста, але ефект на мене мала сильний. Це мабуть єдина гра, при згадці якої, згадую саундтрек.
З тих, що ще не згадували:
— радіо з GTA Vice City
— Serious Sam, особливо знамениту Dunes (Battle)
— Duke Nukem 3D (а я в інші і не грав)
— Sim City 2000
— Entaglement (така веб ігруха складати найдовші «шнурочки»)
Музика з різних локацій World of Warcraft. Коли під неї пишеш/дебажиш код, таке відчуття, що робиш щось епічне/легендарне.
Найулюбленішим ігровим є саундтрек до Unreal Tournament.
Оце написав і аж захотілось пограти 😎
На другому місці — ерон-дон-дон. Саундтрек до NFS Underground теж уже класика!
Найулюбленішим ігровим є саундтрек до Unreal Tournament.
Оце написав і аж захотілось пограти 😎
На другому місці — ерон-дон-дон. Саундтрек до NFS Underground теж уже класика!
Lost Eden 1995. Просто напевно перший саундтрек з гри, який сподобався та запам’ятався.
1. The Witcher 3 (Марчін в сердечку) Досі можу слухати підбірки весь день.
2. Assassin’s Creed 2, Brotherhood (Jesper Kyd)
3. Forza Horizon 4 (Заглавна тема від ODESZA і всі інші топ)
4. Freedom Fighters (Jesper Kyd)
За часів мого депресивного життя галерного раба — оце:
Max Payne Падение Якубовича
Ну а зараз, коли іноді пишу пет-проект то ставлю це:
Christopher Tin — Baba Yetu
Перевірено — цей бекграунд можна слухати 18 годин поспіль! (привіт Civilization IV)
Prince of Persia: Warrior Within. Там Godsmack в тайтлі грає. Так я підсів на цю групу
Уух, від однієї тільки назви накрило ностальгією) Треба знову перепройти, в десятий, мабуть, раз)
Слово пенсіонерам — TES, HOMM, а взагалі не розумію як можна щось запамʼятати з одноразових коротких ігор.
По HOMM був на концерті Ромеро + LUMOS в Києві, епічно, але поляки Heroes orchestra трохи сильніше заморочились.
Jeremy Soule концертів поки не дає
1. Max Payne 3 — Airport youtube.com/watch?v=...si=3hDQcMlDF-CBUWDR&t=419
2.
3. Hitman Bloor Money усі саундтреки топ.
4. Усі саунди у World Of Warcraft Of The Lich King
5. Mafia 1/2 усі саунди.
6. Disco Elysium усі саунди.
7. Гра NARC усі саунди.
8. Heavy Rain усі саунди.
9. Sonic Hedgehog — www.youtube.com/...0&list=PLB1223F61F39B601C
10. Hotline Miami усі саунди.
11. Death Strading усі саунди.
12. Mass Effect усі саунди.
13. Kingdom Come Deliverance усі саунди.
Silent Hill series OST by Akira Yamaoka. Далі Nier: Automata, Alan Wake II, The Last of Us, Transistor... блін, десятки гарних робіт насправді :)
Так-с. Зараз буду рахувати. Transistor точно, та й взагалі Дарен Корб геній, тому можна одразу всі ігри Supergiant сюди. Далі Outer Wilds. Перший «Відьмак», звісно. Ще Dragon Age: Origins, Hotline Miami. Це те, що прямо одразу згадав)
Ну імба це звичайно Assassin’s Creed 2 + деякі композиції енергійні з Brotherhood.
Головна тема Crysis 2 від Циммера (Зиммера ? О_о)
Також дуже гарно заходять від різних частин Hitman, вони усі топові але під різний настрій.
Arcanum з дитинства улюблений назавжди. Ну а також VtMB, Hollow Knight, Death’s Door.
О, Міядзака найкращий ) Bloodborne, Dark Souls, Elden ring дуже круті! Також для Supergiant games скор це величезний вклад в настрій, крутий саундтрек в Persona 5, GOW4... також неможна ігнорувати BG3, Славов дуже постарався )))
35 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів