А які ігри є у вашому «Вибраному»? Розповідайте в коментарях! 🎮
Нам стало цікаво, у що нині грає наша спільнота!
Розкажіть, а які ігри у вас у категорії «Вибране»? Чи велика це кількість? Пишіть у коментарях 👇
Нам стало цікаво, у що нині грає наша спільнота!
Розкажіть, а які ігри у вас у категорії «Вибране»? Чи велика це кількість? Пишіть у коментарях 👇
В бажаному чи в вибраному? В бажаному ось www.xbox.com/...A1153B56DC6FF88DBDE3930C0, в вибраному нічого — встановив, пройшов, видалив, забув. Зараз Banishers: Ghosts of New Eden граю
Граю переважно в VR ігри.
Поки прохожу найкращих представників, і список дуже великий:
-HL Alyx (та заодно планую всю моди найкращі та всю серію перепройти, модів наробили від -Black Mesa до HL EP2 все адаптували під VR і графіку гарну зробили)
-Vertigo 1/2 — першу вже пройшлов, в другій застряв на важкому босі — але гра дуже крута.
-BoneWorks/Bonelabs — обидві почав, але буду потім допроходити
-Lone Echo 1/2 — теж саме що із Bone вище.
— Z.O.N.A Project X — VR Сталкер від українських розробників (на даний час одного розробника)
-Hellblade VR Edition — думав від
За останніх місяця півтора періодично граю в Helldivers 2 та Hunt. Спробував Phantom Fury, Gotham knights та Anvil але всі виявились дуже не дуже. Пройшов чудовий інді соул-лайк Sands of Aura і непоганий Dead ISland 2 всім рекомендую. Зараз граю High on Life це угарний шутер з розмовляючою зброєю і чекаю на Привида Цусіми на пк. В списку бажаного більше тисячі ігор, але це не черга , а скоріше просто список. =)))))
300 > ігор в бажаному , не розумію коли кажуть що «нема во що грати, нічого не виходить», я не встигаю закрити беклог куплених ігор, як розробники вивалюють ще з десяток нових ігор кожні пару місяців, які уходять в бажане
ну я доречі перевіряв в стіме скільки я взагалі витратив грошей з 2009 року, то там виходить відносно невелика сума у 740 долларів ( і ще я думаю що десь 200 доларів у всякіх там гогах та блізардах), в порівняні з моїм основним хобі велоспортом, то це взагалі копійки виходить
це скоріше про кількість ігор )
тут іноді дивишся в новину, тиркаєш, а потім «нє не буду» ))) на цьому знайомство і завершується
не певен що це десь можна подивитись, але оскільки я не граю в усілякі там кс та доти і інші сесіонкі, то не думаю що там будуть якісь захмарні години
Привіт всім) Гра «Tribes of Midgard» запала в моє серденько. Вже два рази повністю пройшла і хочеться ще. А також зараз граю в мобільні ігри «Oodmar» та «Creatures of the deep», візуально гарні та цікаві ігри, допомагають розслабитись)
Зазвичай, це мультиплеєрні проєкти з товаришами(Fortnite, Grounded, Sea of Thieves), АА проєкти до 20 годин проходження та риюсь у сотнях інді ігор.
Маю велиикий список бажаного, більшість з яких «Незабаром»
та ні, там стільки не треба для всіх досягнень) найбільше було щось 20+
замість GOW Ragnarok перепроходжу Fable Lost chapters. IMHO, цей старенький тайтл по гейплею в рази краще ніж сухе копіювання попередньої частини походження бога війни. Дуже сумно якось. Одна надія на Сталкера
25 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів