Топік для порад з вибору геймерського крісла

Геймдев-спільното, це топік, створений спеціально для обговорення геймерських крісл.

У коментарях ви можете обговорювати характеристики, питати та ділитися порадами щодо вибору крісл для комфортної роботи та ігор 🎮

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Anda Seat це прям топ за свої гроші.
Дуже зручне, вже рік сиджу на ньому.
Дуже раджу

В мене крісло Cougar Armor Titan Pro. Для мене як дівчини крісло дуже велике, але часто я сиджу за звичайним офісним кріслом. Якщо це наприклад рейд або рейтинговий матч, то про крісло я зовсім і не згадую.
У цілому за крісло скажу, що воно шикарне. Важке, велики колеса та кріплення для них (підняти сама його не змогла), м’яка шкіра у комбінації з сіточкою.

у меня тоже Cougar Armor, в целом на 3+. Жопа дубеет на нем. Вообще эти все эти «геймерские» кресла делаются в китае на нескольких oem заводах под нужный бренд. Для дома берете удобное для себя офисное кресло, и отбрасываете приставку «геймерское» вкидываться в оверпрайсные смысла нет, то что через пару лет оно все начинает скрипеть, люфтить а кожзам в хлам прверащается

Кажется, в ваших словах есть доля правды) Это кресло было подарком, поэтому я, не выбирала его сама. В 70% случаев я выбираю обычное кресло. Но мой муж, который проводит за ним больше времени, говорит, что ему отлично, и спина болит намного меньше. Па материалам, мне кажется, что версии про кожа и замша, но я не эксперт

Anda Seat Kaiser 3 XL було б ідеальним, якби мало сітку. На жаль, навіть тканина не може і близько зрівнятись з сітчастою поверхнею. Якщо температурне питання не є принциповим — тоді це крісло стане для вас ідеальним

Наскільки зрозумів, Хатор та Анда Сіт — це технологічно одне і теж. Зараз чекаю поки приїде мій Хатор HTC-985.

Окрім ціни, ті «неігрові» табуретки, що ви дивитесь, відрізняються від ігрових технологіями виготовлення. Геймерські робляться за тими ж технологіями, що і крісла для гоночних автомобілів. Тож висновки робіть самі.

Сам просидів 5 років на «лакшері» офісному директорському кріслі, і скажу так: міняйте сідло, поки не прийшлось міняти спину. У мене все

"

Геймерські робляться за тими ж технологіями, що і крісла для гоночних автомобілів.

" - як би це відповідало дійсності вони би коштували як крило боінга.

Збираюся придбати крісло Anda Seat Phantom 3 Size L. Знайшов його у магазині, посидів трішки — відчуття приємні, але ціна не дуже подобається. Підскажіть чи є подібні варіанти, можливо інших брендів, але дешевші?

Збираюся придбати крісло Anda Seat Phantom 3 Size L. Знайшов його в магазині, посидів трішки, по відчуттям подобається, але ціна трішки кусає. Підскажіть будь ласка чи є якісь подібні варіанти, але за дешевшу ціну?

А чим геймерське крісло відрізняється від звичайного?

Це як крісло у спорткарі та у звичайному автомобілі

а в чому крісло в спорт карі краще? там просто інші задачі вирішуюються які не характерні для звичайного користувача, невже в геймерського крісла є задача захистити геймера від аварії?

Той хто їздив в справжньому спорткарі від таких тверджень рже вголос. Крісла абсолютно дубові, без будь-яких регулювань, навіть вперед-назад не совається бо прикручено намертво.
Ми це вирішували поклейкою маленьких подушечок на липучці в стратегічні місця тих крісел щоб хоч якось виживати.

Це все зрозуміло. Там особлива конструкція крісел обумовлена задачами безпеки. Але повернемось до сабжу — які особливі потреби є у геймера, яких не має у того ж програміста

Порада перша.
Вибирайте зручне крісло для себе.

Приставка «геймерське» не робить крісло зручнішим чи кращім.
Вона робить його дорожчим.
Це все.

Підписатись на коментарі