Якщо для гри потрібні модифікації, то чи означає це, що гра погана?
Натрапили на думку про те, що якщо для гри потрібні модифікації, то це означає, що гра — погана.
Натрапили на думку про те, що якщо для гри потрібні модифікації, то це означає, що гра — погана.
питання з якою метою і через що захотілось той мод робити.... додавати пісюни до скайріму чи фіксити баланс то ж наче різні мотиви.
Чого ж ноунейма. Це український інді-розробник, автор цієї гри store.steampowered.com/...0_Stock_Market_Simulator
Якщо до гри пишуть моди — це технічно якісний продукт, який цінує аудиторія за його ядро, але тюнінгує через власні естетичні вподобання чи хоче іншої ергономіки. Це як Audi чи BMW, на який ставлять модні диски. Ніхто не стане заморочуватись із новими модними дисками для Запорожця чи Копійки, якщо це тільки не стає справою принципу.
Якщо ПОТРІБНІ щоб стала кращою (комьюніті фікси(Burnaut Paradise, чи недавній Fallout 4 даунгрейд)) — так погана
Якщо моди для того щоб погратище раз в улюблену гру, отримати новий єксперенс чи варіативність гри — то.. треба відповідь?
Якшо читати літералі по словах, то відповідь очевидна. Хоча є гравці яким завжди все не так, і нічого їм не допоможе.
Тоді напеване варкрафт 3 — гівно, так як без модів в першу доту не можна було пограти)
Ти береш хліб. Ти куштуєш хліб. Ти кажешь — «не солоний». Далі два варіанти: Або посолити хліб, або взяти другий хліб. Якщо ти солиш цей хліб, що у руці, то з якої причини? Щось у ньому є?
1. І яким це боком відноситься до контексту мого діалогу? (починаючи з першого коментаря у цій темі, далі — відповіді Александера — далі моєї відповіді на його відповідь)
2. Хочеш зі мною спілкуватися чемно — добирай слова ретельно інакше я тебе просто відзеркалю. (ти мені туману — я тобі туману, ти мені диму — я тобі диму)
3. Якщо хочеш нечемно — не будемо спілкуватися взагалі — бо листи таких я у кошик для сміття відправляю, не читаючи. Дуже не люблю спілкуватися нечемно і тих, хто так намагається зі мною розпочати спілкуватися — теж.
4. Якщо ти не побачив про що я у діалозі, або проігнорував мій контекст заради чогось свого — ну то роздивися уважніше — я про те, що випробування передує оцінці. Далі: — чи можливе випробування без бажання випробувати?
Далі.. Чи може з тебе вистачить?
P.S.
Як на мене — ти тут ліпишь своє «не всьойо так однозначно»
Не до моїх спілкувань, будь ласка.
Ви взагалі знаєте для чого створений форум? (риторичне запитання)
Хто в загалі хліб солить, а як же грінки? Ви їсте хліб заради солоного смаку? Я взагалі солі не їм і люблю відячувати справжній смак хлібу.
Їм сумский хліб, в інших містах не хліб а якась підробка,
От вам різні гравці з різними звичками і поглядами що таке «гарно/погано»
значить ви пане не мокали його у воду і не трусили цукром на нього. Ото був мод так мод.
порівняння мимо. А якщо базово я пахну потом то чи є сенс митись? І чи хороший я?
Ну і якщо ми прямо про їжу то ось приклад аналогічний вашому: якщо м’ясо приготоване правильно, то чи є сенс в нього додавати соус? Воно ж уже смачне?
Гра, до якої захотіли створити моди та ще й створили їх — це якась фундаментальна гра. Моди це огранка, та сама, що з сіреньких непоказних камінців робить граючі різнобарвним сяйвом діаманти.
19 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів