Колеги, які працюють в gamedev-компаніях (GSC, Wargaming, 4A Games), як вас годують?

Усім привіт!

Колеги які працюють в (GSC) (Wargaming) (4A Games) або в інших великих gamedev-компаніях, як вас годує ваша компанія?

Мені стало цікаво, як у різних компаніях ставляться до цього питання. Деякі компанії користуються контрактним договором з фірмами на поставку їжі в ланч-боксах для її співробітників. В інших же компаніях навпаки забивають на це питання і пропонують співробітникам замовляти їжу в офіс за свій же рахунок. Чи платите ви зі своєї кишені, щоб нормально пообідати? Якщо отримуєте обіди від самої компанії, чи можете замовити їжу самостійно, приміром з того ж Глово або Болт?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

зараз я працюю на німецьку компанію (віддалено) і бачу щодня, як колеги викладають фото столу з піцою, печивком та всяким таким. коли була в офісі, обідів чи чогось такого не було, тож думаю, що кожен крутиться як може поверх своєї норми)

коли я мала свою доставку (до ПВ), у нас кілька разів замовляли меню на кожен день IT компанії та коворкінги, але це було буквально точково, тому не думаю що це розповсюджена практика

Підписатись на коментарі