Який процесор краще для Unity?

Доброго дня, шановні. Шукаю поради: необхідно вибрати платформу для майбутньої збірки на Intel чи Amd. Буду працювати з рушієм Unity.

Дилема в тому, який краще обрати процесор? Зрозуміло, що він потужніший, то краще, але різних програмах та задачах одні працюються швидше та краще за інші. Тому буду радий рекомендація, машину збирати буду на нових сокетах. Дякую.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Трохи не по темі, але MacBook Pro M1 дуже добре тягне важкі проєкти Unity у порівнянні наприклад з i7-9700

Працюю на ноуті з AMD Ryzen 5600H + NVIDIA GeForce GTX 1650. Все добре, все влаштовує. АЛЕ, що справді впливає на продуктивність — оперативка. Коли було 16Гб — просто космос. Зараз 1 слот помер і працюю на 8Гб, то не комфортно трохи. Але працювати можна.
П.С. Я маю невеликий досвід праці з Юніті (трохи більше року), тож проекти не скажу, що прям великі.

Маю амд 5900, до цього був 3600. Мене все влаштовує в АМД) Головне вибирай побільше ядер та побільше кешу :) Це ключ до успіху

Проц це не відюха, тут нема дизбалансу в ефективності роботи. Шо то ОК, шо то ОК

Доречі з приводу кешу цікаве питання, чи гарно юніті юзає 3д кеш процесорів амд, якщо ні то краще брати інтели 14-го покоління, їм кеш збільшили

Прямої відповіді я не можу подати, але скажу, що реально імпакт в кожній грі був, Юніті в тому числі. 3600 лише 32 мав, 5900 аж 64. Тому чим більше, тим краще

в мене на двох різних AMD проциках все в порядку вже 3 роки. До цього було все в порядку на Intel років 5. думаю, що єдине що тут важливе щоб процик і відеокарта були достатньо потужними щоб нормально тягнути те над чим ви працюєте.

Підписатись на коментарі