Cyberpunk 2077 вдалося запустити на смартфоні. Чи означає це, що час викинути залізо на смітник?

Виявляється, Cyberpunk 2077 можна запустити (хоч і не без візуальних багів) на смартфоні Lenovo Legion Y70.

Смартфон має процесор Snapdragon 8+Gen 1. Для запуску потрібний емулятор Mobox з роздільною здатністю 720p.

Як вважаєте, чи є це передвісником кінця епохи заліза? Обговорюємо в коментарях 👇

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А артефакти обов’язкові, чи можна відмовитись?

Кінець епохи заліза — ні, але цілком можливо, що передвісник кінця x86.

Приблизно десятий за останні роки.

За що вони так з шедевром?

моє перше повне проходження кіберпанку було на gtx 1050 ti, тому це скоріш треба віддати належне програмістам із сідіпрожект що таке можливо

Це біль, мій досвід — не робіть так. Геймплей це основне, але графіка на 10% перетворює гру на щось інше.

Так, це було боляче і так робити не треба, але мене так захопили історія, персонажи та сетінг, що технічним аспектам було мене не спинити =)
Звісно коли знову запустив гру але вже на потужному компі то трохи прозрів з того наскільки неймовірно гарна ця гра, можно просто залізти на дах і 10 хвилин простояти роздивляючись пейзажи

«Це біль, мій досвід — не робіть так» ©

А я не згодний, якщо немає іншої можливості — цілком валідно, це питання перспективи. Ти кажеш, геймплей — це основне. А я кажу, сюжет — це основне. Пограв на 1050 (навіть не ti) ще на версії 1.3. З кількома мінорними багами, але пройшов всю. Задоволення отримав массу, не шкодую аж ніяк. Пізніше вже пройшов на xbox series x повну версію разом з доповненням. Задоволення — ще більше.
Питання в тому, на що йде орієнтація. Недостатні потужності — не привід нехтувати чудовим сюжетом.

Питання смаку. Перше проходження буває тільки 1 раз

Підписатись на коментарі