Best Way анонсувала дату виходу Men of War II. Але є одне «але»

Українська студія Best Way повідомила про дату релізу Men of War II — він відбудеться вже 15 травня 2024. Рівно десять років тому відбувся світовий реліз Men of War: Assault Squad 2.

Проте нюанс у тому, що компанія, родом з Сіверодонецька (а нині дислокується в Черкасах), видає гру в співпраці з Fulqrum Publishing Ltd (колишня назва 1C Online Games Ltd), що зареєстрований на Кіпрі та має офіс в росії.

А що ви думаєте про таку співпрацю? Чи впливають схожі кейси на ваше рішення грати в гру? Пишіть у коментарях 👇

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

хотілось би сказати що можна це якось зрозуміти або виправдати, але я б просто не купляв те що заляпане...

Я думаю, що оскільки попередні частини теж видані Fulqrum Publishing Ltd, то в них є авторські права на цю франшизу, тому видати без них вони не зможуть, або це вже буде геть інша гра

С одной стороны это выглядит неправильно, но с другой, если посмотреть на ситуацию в стране и индустрии, то их понять можно. Каждый вертится, как может. А если кому-то нужно патриотичные издательства для игр, то нужно их создавать и работать с украинскими компаниями, а не заниматься закидыванием камнями

Підписатись на коментарі