Вийшла гра про життя в метро Харкова весною 2022 року. 85% від продажів — на потреби «Кракену»

Всіх вітаю! Я Віталій Чиж, і я зміг випустити найтяжкішу для себе самого гру — Двадцять другий: історії підземного Харкова. Так як збори йдуть туго, то це, фактично, гра-збір. 85% підуть на потреби «Кракену».

2022 рік. Харків піддався бомбардуванням зі сторони кордону. Люди, шукаючи захисту від бомб та ракет, спустились в метро, яке стало справжнім бомбосховищем для містян. Ви — одні з тих, хто був в підземці на початку повномасштабної війни. Тож тепер у вас здебільшого підземне життя.

На вас чекають:

• Детально пророблена станція метро «23 серпня» міста Харкова;
  • Атмосфера, що передає стан містян;
  • Історія вчителя з Харкова;
  • Абсолютно унікальні персонажі;
  • Повна українська локалізація.

Ви гратимете за вчителя історії. Ваше завдання — намагання жити звичайне життя в незвичайних умовах станції метро. Ви будете готуватись до уроків, готувати місця прихистку для людей, брати участь в житті станції, допомагати звичним людям. Ви проживете 6 днів в умовах підземки.

store.steampowered.com/...​s_of_Underground_Kharkiv

Ціна — 50 гривень.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дуже слабо! При тому що тема — то ого яка перспективна! Харків — це майбутнє Алепо, майбутній Маріуполь і майбутній Ленінград a може і наступна Буча. Потенційно — найжахливіша гуманітарна трагедія нової війни (як була блокада Ленінграда).
Kharkiv at risk of becoming ‘second Aleppo’ without US aid
www.theguardian.com/...​-aid-mayor-ukraine-russia
Після успіху фільму «20 днів у Маріуполі» я б назвав гру «200 днів у Харкові». Про зиму 2024 року.
Як треба передати напругу — підіть подивіться у клятих москалів:
Блокадный дневник (2021)

Тут фактично усе, що москалі підготували для Харкова:
— Фашисти, посміхаючись, постійно обстрілюють місто.
— Нема електрики, опалення, води.
— Замерзлі трупи померлих складають штабелями.
— За їжею та водою треба іти під обстрілами.
— Голодні людожери.
— Окупанти волочуть людей до катівень.
Уявіть собі скільки простору для гри у жанрі «виживання» та «хорор»!
Кожен може знімати кіно або робити ігри про історичні події коли вони вже трапилися. Набагато цінніше створити гру, яка показує чим обернеться для Харкова відмова від підтримки України!
Не треба нічого прикрашати — гра має пробирати до печінок! Хай європеєць відчує як це: бути в оточенні, без базових потреб, у повному відчаї: безпорадно намагатися якось вижити і бачити навкруги людські трагедії, яким ти не в змозі допомогти.
І це ж не тільки про Харків. Будь-яке місто поблизу кордону з Мордором може бути завтра осаджено орками, як Харків!

Ну, може і слабо. Але висасувати з пальця я не став далі. Я хотів зробити аж 3 станції, але потім лишив одну, і сконцентрувався на ній

вряд ли кто-то из украинцев захочет пережить такого рода опыт снова...

От тут в принципі можна було і чайові розробникам лишити.

Я сьогодні вирішив, що всі гроші з продажу саме 22 підуть на Кракен. Тож краще їм лишати чайові за їх шикарну роботу) А ми зробимо щось незвичне, і заробим)

Глянув відео, не зовсім зрозумів де саме гра. Просто локація показується. А можна геймплей якись?

На ютубі вже проходження є

Підписатись на коментарі