Де отримати досвід з геймдизайну?
Всім привіт.
Останні два місяці шукаю роботу в гейм-, тех-, левел-дизайні і бачу купу вакансій з помітками «Без досвіду» в яких в описі вакансії пишуть про досвід від 6+ місяців.
З початку січня вивчаю геймдизайн, є навички в Blender та Unity(навіть працював як Unity-розробник+3D Modeler в стартап команді, в яку потрапити мені — просто пощастило), освіта — «Комп’терні системи» (тобто навіть за освітою я більш-менш релевантний), навіть вже створив невелике портфоліо англійською та українською, в яке постійно щось додаю. І все одно нічого.
Трейні — від 6+ місяців досвіду, джуни — від 1 року.
Тоді де брати досвід, якщо той досвід що дають курси, якщо чесно — ніякий, з того що я бачив(і платні, і безкоштовні. До того ж за матеріалом вони майже не відрізняються. Єдиний плюс платних курсів тільки в тому, що там ці завдання перевіряють куратори курсу і можуть щось підказати. Самі завдання за концепцією — однакові), а набрати досвід — нема де.
Може у когось є якісь поради, бо я вже не знаю що робити і як шукати. Буду дуже вдячний за будь-яку допомогу і, якщо є, roadmap’и.
9 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів