Експрезидент Blizzard вважає, що непогано було б лишати чайові для розробників ігор
Колишній президент Blizzard Майк Ібарра поділився думкою, що йому б хотілося мати опцію залишати чайові розробникам ігор, які дуже сподобалися. Про це він написав у своєму
«Деякий час я думав над цією ідеєю як гравець, з тих пір як останнім часом занурився в одиночні ігри.
Коли я закінчую гру, деякі з них залишають мене в захваті від того, наскільки чудовим був цей досвід. Наприкінці гри я часто думав, що хотів би дати цим людям ще $10 або $20, тому що це коштувало більше моїх початкових $70 і вони не намагалися щосекунди витягти з мене грошей.
Ігри такі як Horizon Zero Dawn, God of War, Red Dead Redemption 2, Baldur’s Gate 3, Elden Ring тощо. Я знаю, що $70 — це вже багато, але таку опцію я б хотів мати в кінці таких ігор. Деякі ігри настільки особливі.
Я знаю, що більшості не сподобається ця ідея :) До речі, я розумію, що ми втомилися від ідеї „чайових“ в усьому іншому, але вважаю це іншим сценарієм, аніж тиск чайовими, з яким стикається багато людей і даю про це відгук» — написав Майк.
Користувачі соцмережі у відповідь зазначили, що є ймовірність, що розробники ігор ніколи не побачать цих «чайових», після того, як вони пройдуть через руки видавців, про що колишній президент Blizzard має добре знати. Натомість у відповідь Ібаррі написали, що, якщо гра так сильно сподобалася, хорошою опцією подяки може бути купівля її копій для друзів чи на інших платформах. Або ж якщо гра була доступна по підписці, купити її повну цифрову копію.
16 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів