Питання щодо Apple Developer Program

Всім привіт. Цікавить питання відкриття Apple Developer Program для українців. Вже 2 неділі як зареєстрував акаунт Apple Developer. Натиснув кнопку complete your purchase now, щоб оплатити $99 — і нічого. Здогадуюсь, що проблема в картці українського банку.

Реєструю як Individual. Хто з цим нещодавно стикався і як вирішували задачу. Також цікавить юридична сторона питання.

Всім дякую.

UPD: Змінив картку з МоноБанку на Приват. Зробив той самий запит. Оплата пройшла на наступний день. І ще через день відкрилася консоль. Все ок, все можливо в нашому світі))

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Це баг веб-інтерфейсу. В мене пройшла оплата через додаток Developer, просто з айфону через ApplePay. Важливо щоб ім’я власника картки відповідало імені при реєстрації в девелопер аккаунті. Гроші списалить одразу, на пошту прийшли підтвердження/чек. А от з апрувом треба чекати, на ніякі обіцяні 2 дні розраховувати не слід — пару тижнів точно, хоча можливо вам пощастить.

2 тижні для першої проплати — це майже норма для Apple. Якщо через місяць нічого не зміниться — тоді можна починати ворушитися та щось міняти.

Я коли реєструвався в перший раз біля місяця чекав, здається, але то вже дуже стара інформація

Спробуйте карту іншого банку, якщо не вийде — писати в сапорт, не бійтеся пінгувати їх

Ваша порада спрацювала. Низький уклін.

Друже, а в чому була проблема чи куди ти писав? Бо в мене точно така сама проблема вже 3 тижні і я писав в сапорт, прийшов мейл що за 2 дні дадуть відповідь і тиша вже тиждень

Підписатись на коментарі