CD PROJEKT RED обіцяє, що The Witcher 4 не буде «Відьмаком 3» в новій обгортці". Розробники додадуть нові механіки

CD PROJEKT RED рідко ділиться інформацією про Project Polaris — нову частину серії The Witcher, яка стане початком наступної трилогії. Проте нещодавно розробники запевнили фанатів, що продовження не стане «трійкою» в новій обгортці. Розробники планують додати різноманітні механіки та елементи.

«По суті, я хочу сказати, що ви не повинні очікувати просто на «Відьмака 3 в новому одязі. Я маю на увазі, звичайно, що ми будуємо на плечах того, що було зроблено раніше, і на уроках того, що було зроблено раніше, але ми будемо додавати нові речі, нові елементи, нові елементи ігроладу, нові механіки, яких ви ще не бачили в наших попередніх іграх», — розповів фінансовий директор CDPR Пьотр Нелюбович в інтерв’ю PC Gamer.

Згідно з останнім фінансовим звітом польської студії, над The Witcher 4 працює команда з понад 400 розробників. Зараз проєкт перебуває на етапі підготовки до виробництва. А повноцінну розробку планують розпочати наприкінці 2024 року.

Які ідея та механіки ви хотіли б побачити у The Witcher 4? Можливо, вам бракувало чогось у третій частині? Розповідайте в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якщо чесно не хочеться щоб 4 частина виходила. Тому що відьмак 3 з кожним оновленням був все гірше. Наприклад патч 4.0 це сбірка модів неперевірена (куди потрапив мод з геніталіями у відьм). Оптимізації не було. Тому не хочеться розчаровуватися вкотре. Той самий легендарний відьмак 3 робили люди, які вже не працюють у сдпроджект.

Про кіберпанк я мовчу. Тільки в кінці 2023 року він отримав оновлення 2.0 і опинився в тому стані, коли він по-справжньому повинен був релізнутися.

Кіберпанк — це був дуже амбіційний проект, враховуючи, що студія раніше не робила ігор подібного жанру, у команди не було досвіду розробки чогось подібного, а їх рушій довелось дуже сильно прокачувати прямо під час роботи, бо він не був готовий до створення такої гри. Не дивно, що у них виникли якісь проблеми. Але зараз це гра яку будуть купляти та в яку будуть грати роками, а таких взагалі не дуже багато. Тож нехай розробляють нові проекти.

Якщо чесно не хочеться щоб 4 частина виходила

Та дай вже шанс :-)
Вийде ок — ну супер
Вийде фігня — ну вийшла фігня. Нічого не втратили.

Від The Witcher 4 хочу лише одного — нарешті, блін, його побачити :-)

Гадаєте, без братів Томашкевичів впораються?

Можна впоратись, можна не впоратись, а можна краще зробити. Будемо дивитись
Я люблю грати в ігри і мені не цікаві персони які їх створюють тому я не маю упередженностей щодо цього.

Розумію, поважаю вашу позицію. Я ж навпаки, почав набагато частіше дивитися саме на персоналії, а не студії, бо під вивіскою склад дуже часто змінюється, й буває, як з Blizzard.

ігри створюють не компанії, а люди.

Підписатись на коментарі