CD PROJEKT RED обіцяє, що The Witcher 4 не буде «Відьмаком 3» в новій обгортці". Розробники додадуть нові механіки
CD PROJEKT RED рідко ділиться інформацією про Project Polaris — нову частину серії The Witcher, яка стане початком наступної трилогії. Проте нещодавно розробники запевнили фанатів, що продовження не стане «трійкою» в новій обгортці. Розробники планують додати різноманітні механіки та елементи.
«По суті, я хочу сказати, що ви не повинні очікувати просто на «Відьмака 3 в новому одязі. Я маю на увазі, звичайно, що ми будуємо на плечах того, що було зроблено раніше, і на уроках того, що було зроблено раніше, але ми будемо додавати нові речі, нові елементи, нові елементи ігроладу, нові механіки, яких ви ще не бачили в наших попередніх іграх», — розповів фінансовий директор CDPR Пьотр Нелюбович в інтерв’ю PC Gamer.
Згідно з останнім фінансовим звітом польської студії, над The Witcher 4 працює команда з понад 400 розробників. Зараз проєкт перебуває на етапі підготовки до виробництва. А повноцінну розробку планують розпочати наприкінці 2024 року.
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів