Потрібна допомога від партнера PlayStation у ЄС/США

Вітаю спільното! Шукаю людину (або студію), яка є офіційним партнером PlayStation та знаходиться в ЄС/США або іншій країні, що має статус «Direct Shipment».

Декілька днів тому я став офіційним партенром PlayStation, але зіткнувся з проблемою при замовленні пристрою розробника (дев-кіта). На жаль, Sony не доставляють ці девайси в Україну, тому мені потрібена людина, яка зможе прийняти посилку (це дозволяється правилами, якщо отримувач є партнером PlayStation) та перешле її далі мені в Україу, за винагороду.

Якщо ви можете допомогти або у вас є знайомі, які можуть це зробити — напишіть свої контакти, або одразу мені у Telegram (@MiroslavShard). Дякую!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чому просто не використати послугу Нової Пошти? Nova Global чи як там. Замовляв через них з Ebay. Все було добре.

Тому що не можна замовляти ці пристрої на будь яку адресу, треба саме на адресу офісу, який є у БД самих PlayStation. Тобто, будь який партнер PlayStation у «direct shipment» країнах.

Підписатись на коментарі