Допоможіть з верифікацією Play Console, будь ласка

Всім привіт, хто може допомогти пройти верифікацію в Play Console. Не приймає документи місця проживання. Надаю виписку з банку. Не знаю, що робити:(

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Сьогодні верифікував, подав фото 1 та 2-3 сторінки паспорта громадянина України(в мене паспорт-книжечка) для верифікації особи і 10-11 — для місцезнаходження.

Я подав

1. Фото водійських
2. Фото сторінок паспорта книжки, додав витяг з Дії про місце проживання, та виписку з банку.

Все на українській мові.

Зразу верифікували. Але головне legal name, address тоді вже писати українскьою.

В мене теж не приймало декілька разів. Надавав виписку з монобанка то на українській мові, то на англ.
З якогось разу прийняли.

Якою мовою всеж прийняли? Чи треба виписку роздрукувати та сфотографувати, чи можна відправити у форматі pdf?

Можливо трошки не по темі але хтось знає як пройти енролл Apple Developer Program?) бо відповідь після надсилання інвойсу чекаю вже декілька місяців.

Привіт!

Не приймає документи місця проживання. Надаю виписку з банку.

Потрібно додати в Play Console не банківську виписку, а сторінку паспорту з вказаною пропискою.
Загальні правила -
support.google.com/...​d=17824970779888842525-EU

У мене немає такої сторінки:(

Підписатись на коментарі