Russian Invaders — HTML5 гра на рушії Godot
Якщо б культова гра Space Invaders була б розроблена у 2024 році, то мала б назву «Russian Invaders».
Уявіть себе у ролі пілота F-16, який боронить Україну від атак російських дронів та ракет.
Пограти можна в браузері за посиланням (бажано Chrome/Firefox), або подивитись геймплей на Youtube
На створення проєкту мене надихнуло повсякденне зведення статистики від Повітряних Сил України. Також спала на думку гра з дитинства Space Invaders. Поєднання космічного шутеру з інфографікою від наших збройних сил перетворилось на такий от результат.
Зазвичай моя робота, як аніматора, проходить в Spine та Unity, та після змінення політики цін у ком’юніті почалось обговорення альтернативних рушіїв. Моя прихильність до опенсорс підштовхнула мене розглянути Godot Engine як основну платформу розробки.
На даний момент гра має 10 рівнів складності, с кожним рівнем додається нова кількість ворогів та збільшується їх швидкість.
Одною з основних цілей проєкту було привернути увагу до допомоги нашій країні, тож гравці побачать посилання на United24.
Буду вдячний за критику/побажання та розповсюдження :)
18 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів