Розробники Baldur’s Gate 3 планують створити «дуже масштабну RPG», яка затьмарить всі інші ігри жанру
В рамках GDC 2024 генеральний директор Larian Studios Свен Вінке поділився довгостроковими планами своєї компанії. Його команда планує створити «дуже масштабну RPG, яка затьмарить інші».
Про це керівник розповів виданню GameSpot. За словами Вінке, така ідея виникла ще до релізу Baldur’s Gate 3. Проте поки що її неможливо реалізувати через технічні обмеження.
«Я думаю, що є деякі технології, яких у нас ще немає. І я ще не знаю, якими будуть технічні характеристики наступного покоління [ігрових систем], але сподіваюся, що вони наблизять нас до цього», — сказав Вінке.
Наступна гра Larian Studios стане проміжним етапом на шляху до цієї масштабної RPG. Зараз проєкт знаходиться на стадії підготовки до виробництва. Керівник вже повідомив, що це точно не буде продовження Baldur’s Gate 3 або інша гра у всесвіті Dungeons & Dragons. Команда поки що визначилася тільки із загальним напрямком роботи.
Окремо Вінке повідомив, що хотів би скоротити час виробництва. На Baldur’s Gate 3 Larian витратила шість років, а з новим проєктом сподівається впоратися за чотири. Ця гра вже за традицією студії може спочатку вийти в дочасному доступі.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів