Творець культової Dwarf Fortress назвав керівників геймдев-компаній, відповідальних за звільнення, «жахливими людьми» та побажав їм «наїстися лайна»
В рамках GDC журналісти видання PC Gamer поспілкувалися з Тарном Адамсом, творцем культової Dwarf Fortress. Під час розмови розробник різко висловився про керівників геймдев-компаній, в яких пройшли звільнення. Фахівець побажав їм «наїстися лайна».
Адамс ділився думками про майбутнє Dwarf Fortress та важкі рішення, які доведеться приймати в разі падіння продажів для контролю збитковості. Фахівець поставив собі питання, чи не буде він тоді «більше співчувати людям, відповідальним за звільнення».
«Ні, я так б**дь не думаю. Вони всі можуть наїстися лайна. Я думаю, що вони жахливі, і я думаю, що вони погані люди. Ці рішення не звучать практично. Вони звучать так, ніби ними керують жадібні люди, які намагаються зробити щось на кшталт венчурного капіталу. На вершині всього цього стоїть сморід гнилі, коли людей звільняють через структури фінансування, погані стимули та дурість», — заявив Адамс.
За словами розробника, компанії звільняють фахівців, тому що бояться розвалитися. А ще скорочення допомагають функціонувати «золотому парашуту» окремих керівників.
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів