S.T.A.L.K.E.R.: Call of Prypiat увійшла в топ-10 ігор в Україні та обігнала Helldivers 2 у PS Store

6 березня GSC Game World випустила на консолі перевидання серії S.T.A.L.K.E.R., яка містить комплект з ігор Shadow of Chernobyl, Clear Sky та Call of Pripyat. Вже сьогодні, 8 березня, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Prypiat потрапила до списку 10 найкращих ігор в Україні в PlayStation Store, обігнавши хітову Helldivers 2, Fortnite та Mortal Kombat 1. На шостій сходинці ж за популярністю розмістилася S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chornobyl.

А ви купляли консольні версії легендарної серії від української студії? На PlayStation чи Xbox? Вже пограли? Розповідайте у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

От як так

Сталкер трилогія стара
Зявилася на хбокс х

Пише зроблено в україні
А мова тільки російська

Майже купив

А дзузьки вам

www.youtube.com/...​iYA_4?si=lescMTVKWmEEI2qm
Тут на відео, є локалізація (така ж, як і на ПК трилогії).

Знаю Тіні Чорнобиля як свої п’ять пальців. На XBox SX помітив покращення у графіці, та ребаланс спавнера. Дуже хотілось би бачити це перевидання на ПК.

Знаю Тіні Чорнобиля як свої п’ять пальців. На XBox SX помітив покращення у графіці, та ребаланс спавнера. Дуже хотілось би бачити це перевидання на ПК.

Які там покращення у графіці?)
Бо я добре знаю Shadow of Chernobyl теж, але на консольній версії тупо поверх поставили решейд, а в іншому куча «мила» за рахунок чого воно гірше виглядає порівняно з ПК-версією.
Більш того, розробники навіть сказали, що потім покращать версію для консолей.
news.xbox.com/...​-preview-stalker-trilogy
«Later this year, the team will release a patch for Xbox Series X|S version that will bring additional graphical enhancements and other features.»

Підвищили роздільну здатність роликів. Додали розмиття у русі (що дещо згладжує враження від обмеження у 60 кадрів). Текстури покращили, але ледь-ледь. Скоріше за все мав місце лінивий AI-апскейл. Особисто решейд мені до вподоби, кольори виглядають більш натурально (але це вже фломастери). Проте знову ж таки: найбільш значимими є зміни у спавнері. Тому я хотів би бачити це усе на ПК. Модів вже давно наївся, але люблю час від часу повертатись до оригіналу, аби отримати ті самі відчуття та емоції що у перший раз.

Ремастер / перевипуск / перенеймінг, пишеться про гру 2023 року

Підписатись на коментарі