Rockstar підтримують країну 404?

У власному інфопросторі наткнувся на такий цікавий пост (посилання на оригінал):

Тобто рокстари офіційно відкривали вакансії для локалізаторів та тестувальників російської мови, і при цьому наймають людей з боліт 🤔

В той час, як кацапи знаходяться під санкціями та виводять штат з московії, рокстари сидять на двох стільцях🙃

Що думаєте, спільното?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

вони підтримують ринок ’СНД’, такі великі корпорації оперують трохи іншими рівнями, ніж країна

Припинили користуватись всім, над чим працювала русня, а?

І яким боком, кацапи до кирилиці? Коли вона з’явилася, кацапів ще не існувало більше 6 століть. Так що можете спокійно нею користуватися й надалі. Хоча я й рахую що пора двигутися до уніфікації та переходити на латиницю.

Оо, дякую, «вважаю», бачите як важко викоренити цю капость?!

русня могла і над кирилицею попрацювати у свій час, не РАХУЄТЕ?

В той час, як кацапи знаходяться під санкціями

Україна пролонгує трансфер російського газу

Это другое, по телемарафону сказали все ок.

тут палка про 2 кінці — наскільки я пам’ятаю, транзит був однією з умов надання західної допомоги.

та там напевно не все так просто: от наприклад Польща нам передала якісь радянські танки та літаки, але на заміну від США отримала сучасні американські танки. та літаки. То як на мене — то США просто купило ці танки в Польщі і передали нам.
хоча можливо я щось плутаю і там все не так було

І що? Ну поміняє той чувак локацію у себе в профілі з москви на дубай, він перестане від цього бути кацапом? Проблема ширша, а саме чому тріпл-А студії досі локалізують для і випускають ігри на росії

Может потому что по русски говорят не только в россии?

А де ще більшість населення говорить російською?

В Одecci, Днiпрi, Запорiжжi.
Як зараз в Харковi нe знаю.

То ви пропонуєте ігровим студіям випускати локалізацію окремо для цих міст?

Нi, мeнi росiйcька локалiзацiя нe потрiбна.
Алe хтось з гравцiв цих мiсть можe пiдвищувати статистику використання рос.мови в iграх.

А потім хтось з гравців цих міст може на усяких антимайданах підвищувати статистику, тіки вже іншу

То в чому тоді проблема щоб віддати ці міста рашикам?

Насeлeння цих мiст проти (в бiльшостi)

От дивно якось, хочуть споживати російське, потім коли росія присилає ракети, вони чомусь проти, хммм

хочуть споживати російське

розмовляють росiйською в побутi
а споживають багато чого українською — тeлeбачeння, радiо, кiнотeатри, освiта, журнали/газeти дeржавною.

а споживають багато чого українською — тeлeбачeння, радiо, кiнотeатри, освiта, журнали/газeти дeржавною.

Ніхрена. Споживають вони рашу тудей, кісільових, соловьйових. Буває і так що споживають рашистських «опозиціонерів» та інших «хороших руських». От від такого і перетирається межа рашка/україна — какая разніца — братовбивча війна © мамай, усік, ломачєнков. Так народжуються малороси. Єдиний вихід — паспорт негромадянина до здачі іспитів української мови та історії України, інакше — держава приречена і рано чи пізно стане придатком рашки — новоросія

Допускаєте, що багато людей з тих регіонів здали б іспит краще середньостатистичного мовного патріота?
А ще ви так жваво узагальнюєте і розписуєтесь за всіх людей, наче кожного особисто знаєте.

Допускаєте, що багато людей з тих регіонів здали б іспит краще середньостатистичного мовного патріота?

То я ж тільки за. Раніше мною написане не для дискредитації людей зі сходу, а для дискредитації де-факто не українців з українським паспортом.

Саме тому вони розмовляють кацапською, голосують за бойків/мураєвих/зеленських, і не хочуть воювати проти рашистів і доволі часто здають позиції ЗСУ?

не хочуть воювати проти рашистів і доволі часто здають позиції ЗСУ

є якась статистика з цього приводу?

Є спостереження. Переходимо на reyestr.court.gov.ua, шукаємо вироки по статті 114-2 і робимо висновки

Коли лінія фронту буде проходити біля міст західних регіонів, тоді і порівняємо вироки по статті 114-2, зараз ти просто накидуєш на вентилятор

Із окопа пишеш, Максімка?

Прікінь, в ЗСУ відсотків 50-60 — російськомовні. Як думаєш, хто більший патріот України? Вони чи україномовний борець за «чистоту української раси», який сидить в Польщі?

Із окопа пишеш, Максімка?

Я ухилянт, ще тричі ухилитися і подаюся в президенти

Прікінь, в ЗСУ відсотків 50-60 — російськомовні.

99%

Як думаєш, хто більший патріот України?

Медведчук, навіть Хутін це підтвердив

Вони чи україномовний борець за «чистоту української раси», який сидить в Польщі?

Це я особисто підказав Гюнтеру ідеї расової теорії

Люди з цих міст, чудово можуть грати в ігри з Українським перекладом, а ось кацапи ні. Доречі, інші слов’янські країни теж можуть чудово грати в ігри з Українською локалізацією, але студії часто роблять навіть для невеликих Європейських країн локалізацію, Українську локалізацію ігнорять із-за тих, для кого «какая разница», зараз або граю на Українській, або підтягую англійську, ще як виключення Польська (Відьмак 3), але у Відьмака Польська доволі складна, а ось англійська норм)

Я вiдповiдав на конкрeтнe запитання, якe навiть з iграми нe пов’язано.
Трохи накикув так, бо iнодi люди живуть iнтeрнeтом чи в iнших рeгioнах та нe знають що вiдбувається в їх жe країнi.
Нiяк росiйcьку локалiзацiю нe пiдтримую.

Що до iгор, мeнi здається за вiдсутностi росiйcької локалiзацiї, чи навiть при її наявностi, в пeрeлiчeних мiстах будуть багато використовувати українську, бо вiк гeймeрiв нижчe ceрeднього по рeгiонам i знання/ставлeння до дeржавної ceрeд них тeж набагато кращe.

Почему вакансия не в Бруклине тогда — а в Москве ? Или на Брайтоне закончились русскоговорящие ?

Тому що в мацкві дешевше

Ой не факт, скажімо в Нижньому Новгороді дешевше — повірю. В Пітері може десь так само, а в москві швидше за усе суттєво дорожче. Власне вони за це і воюють, такий устрій держави — чисельні колонії забезпечують казкове багатство метрополії. Не просто так себе називали третім Римом, це власне і є устрій Римської Імперії, вона теж постійно змушена була воювати бо рабовлодарский устрій економіки так само як і федеральний призводить до колапсу якщо база постійно не розширюється — тобто залишки для вищих класів забезпечуються шляхом пограбунку і поневолення інших держав і країн.
Тому напевно в таких вакансіях є політичний момент.

А як в написане вписується rockstar?

Хтось рашист напевно — хто винаймає, або послідовник Дональда Трампа в якого «мій друг Володя, з яким ми усе порішаєм». BTW За соц опросами є вірогідність — що Трамп знову виграє вибори, зараз він переважає Джо Байдена, тобто тих хто підтримує цю політику — це реально десятків мільйонів людей і в ІТ в цілому і в Gane Dev зокрема.
Чим скінчиться — я ХЗ, реально може бути друга громадянська війна в США крім усього іншого.

А в Одесі дорожче? Або в Ашгабаді, якщо не треба ризиків війни.

З точки зору західного менталітету Одеса — Україні, і російська не нейтів

Оу, як цікаво виходить в треді)) Якщо чому російську робити, то

потому что по русски говорят не только в россии

якщо ж розбираємось чого не можна дубляж робити поза країною-агресором, то

російська, не нейтів

Тут все очевидно: в росії роблять російську локалізацію для росіян. Не треба більше нічого додумувати

Так круто було б тоді щоб не в Москау набирали локалізаторів, раз таке велике комюніті поза країною-агресором то не проблема знайти людей мала б бути. Бо це попахує не дуже добре

Думаю, что Рокстар одна из последних на рынке крупных компаний, которая еще делает отличные качественные игры, и желаю им всяческих успехов в творческой деятельности.

Думаю, что отличную конкуренцию, как по цене, качеству, так и по отсутствию репутационных издержек московским локализаторам могли бы составить именно украинские компании, если бы их так не чморили (в том числе и местная спильнота) за русскоязычные локализации.

А еще я читаю недавний ответ премьер-министра Украины о возможности транзита российского газа через Украину при наличии фирмы-прокладки, и думаю всякое.

Рокстар не одна з останніх. Просто ви себе обмежили і не дивитесь ширше. В минулому році вийшло з десяток ігор від різних студій, які можна спокійно порівняти за якістю із рокстар.

Ууу, чморят. Уууу. Давай і далі розмовляти кацапською, якщо тобі мало 5 вбитих дітей в Одесі. «Какая разніца»

Україна намагається вижити, от і все. Так само, як поляки торгують із рашкою, США продає свої чипи тощо.

Чому Україні, яка намагається вижити, можна співпрацювати з рашкою, а Рокстару тоді не можна залишатись у рашці? Якісь подвійні стандарти.

1) Примеры в студию, заценим
2) Я разговариваю не на кацапском, а на русском языке. Моем родном языке и языке половины населения Украины. Если государство решило ограничиться одним-единственным языком, я на это повлиять не могу никак, но и себя ломать не собираюсь. При чем убитые в Одессе дети, не понял. Разница для меня есть, по-русски говорить удобнее.
3) Как верно заметил предыдущий комментатор, двойные стандарты. Если Украинскому государству можно иметь бизнес с госконтррой — столпом путинского режима, почему Рокстару нельзя иметь бизнес с мелким российским бизнесом?

Не руській, а кацапський, до Київської Русі, ця мова не має жодного відношення, й прийшла вона більше з азіатського направлення, а не з Слов’янського.

Тому в Україні кацапська мова ніяк не може бути для вас рідною мовою, а те що ви так вважаєте, ви підтверджуєте той факт що ви потрапили під дію кацапо-пропаганд*нів.

А в Одесі вбили дітей, як ви кажете, але повірте, це тільки одна півмільйона частина, Мегамаркети у Кременчуці, Дніпрі, Харкові, Чернігові, готелі, багато поверхові та приватні будинки, площі та ринки, дитячі садочки та школи, ви бл*ть рахуєте що там не було дітей? Так ось, завдяки вам, і вам схожим, вони придумали собі причину, протовкнули її через пропаганд*нів, і під цим приводом знищують нашу націю, вирізають дітей, або викрадають та вивозять їх в кацапстан, де нав’язують свої ідеї зі своєю, загарбничеською мовою! Спілкуйтеся якою хочете мовою, але не потрібно на кожній підворотні розповідати яка класна кацапська, і що її потрібно любити, та не споживайте кацапськомовний контент, навіть якщо він наче від Українців, цим ви їм допомагаєте вбивати нашу націю, наших дітей!

та не споживайте кацапськомовний контент

Пане, вам би вже повидаляти російськомовні статті з хабру, і поприбирати російську з linkedin профілю :)

Я за них й забув, дякую! Давно не користуюсь хабром.

UPD: ооо, а де ви знайшли ту російську на LinkedIn? Я щось нічого не бачу де можна додати, чи видалити мову.

Тому в Україні кацапська мова ніяк не може бути для вас рідною мовою

Перечитал раз пять, понадеялсяся, что это такая неудачная шутка. Но прочитав дальше:

Так ось, завдяки вам ... знищують нашу націю, вирізають дітей, або викрадають

я понял, вы просто больной человек.

Обвинять другого в том, что он является причиной смертей других людей лишь потому, что он говорит на другом языке — я даже не знаю, как это цензурно назвать.

Так само як є закинуті GitHub-профілі, так само є закинуті LinkedIn-профілі, типовий приклад це співробітники Lucky Labs

дуже сподіваюся на це, але ситуація з офф вакансіями на локалізацію та тестування російської особисто мене дивує🤷‍♂️

Підписатись на коментарі