Rockstar підтримують країну 404?
У власному інфопросторі наткнувся на такий цікавий пост (посилання на оригінал):
Тобто рокстари офіційно відкривали вакансії для локалізаторів та тестувальників російської мови, і при цьому наймають людей з боліт 🤔
В той час, як кацапи знаходяться під санкціями та виводять штат з московії, рокстари сидять на двох стільцях🙃
Що думаєте, спільното?
58 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментаріввони підтримують ринок ’СНД’, такі великі корпорації оперують трохи іншими рівнями, ніж країна
Припинили користуватись всім, над чим працювала русня, а?
І яким боком, кацапи до кирилиці? Коли вона з’явилася, кацапів ще не існувало більше 6 століть. Так що можете спокійно нею користуватися й надалі. Хоча я й рахую що пора двигутися до уніфікації та переходити на латиницю.
рахуєте?
Оо, дякую, «вважаю», бачите як важко викоренити цю капость?!
А над чим вона працювала?
Україна пролонгує трансфер російського газу
Это другое, по телемарафону сказали все ок.
тут палка про 2 кінці — наскільки я пам’ятаю, транзит був однією з умов надання західної допомоги.
На прикладі США виходить так собі об’єм допомоги.
та там напевно не все так просто: от наприклад Польща нам передала якісь радянські танки та літаки, але на заміну від США отримала сучасні американські танки. та літаки. То як на мене — то США просто купило ці танки в Польщі і передали нам.
хоча можливо я щось плутаю і там все не так було
Знову зрада
Может потому что по русски говорят не только в россии?
В Одecci, Днiпрi, Запорiжжi.
Як зараз в Харковi нe знаю.
Нi, мeнi росiйcька локалiзацiя нe потрiбна.
Алe хтось з гравцiв цих мiсть можe пiдвищувати статистику використання рос.мови в iграх.
А мова то тут до чого ? Тут же youtu.be/wqz9G9ZiwjY?t=300
То в чому тоді проблема щоб віддати ці міста рашикам?
Насeлeння цих мiст проти (в бiльшостi)
розмовляють росiйською в побутi
а споживають багато чого українською — тeлeбачeння, радiо, кiнотeатри, освiта, журнали/газeти дeржавною.
Ніхрена. Споживають вони рашу тудей, кісільових, соловьйових. Буває і так що споживають рашистських «опозиціонерів» та інших «хороших руських». От від такого і перетирається межа рашка/україна — какая разніца — братовбивча війна © мамай, усік, ломачєнков. Так народжуються малороси. Єдиний вихід — паспорт негромадянина до здачі іспитів української мови та історії України, інакше — держава приречена і рано чи пізно стане придатком рашки — новоросія
Допускаєте, що багато людей з тих регіонів здали б іспит краще середньостатистичного мовного патріота?
А ще ви так жваво узагальнюєте і розписуєтесь за всіх людей, наче кожного особисто знаєте.
То я ж тільки за. Раніше мною написане не для дискредитації людей зі сходу, а для дискредитації де-факто не українців з українським паспортом.
Саме тому вони розмовляють кацапською, голосують за бойків/мураєвих/зеленських, і не хочуть воювати проти рашистів і доволі часто здають позиції ЗСУ?
є якась статистика з цього приводу?
Є спостереження. Переходимо на reyestr.court.gov.ua, шукаємо вироки по статті114-2 і робимо висновки
Коли лінія фронту буде проходити біля міст західних регіонів, тоді і порівняємо вироки по статті114-2, зараз ти просто накидуєш на вентилятор
del
Із окопа пишеш, Максімка?
Прікінь, в ЗСУ відсотків50-60 — російськомовні. Як думаєш, хто більший патріот України? Вони чи україномовний борець за «чистоту української раси», який сидить в Польщі?
Я ухилянт, ще тричі ухилитися і подаюся в президенти
99%
Медведчук, навіть Хутін це підтвердив
Це я особисто підказав Гюнтеру ідеї расової теорії
Люди з цих міст, чудово можуть грати в ігри з Українським перекладом, а ось кацапи ні. Доречі, інші слов’янські країни теж можуть чудово грати в ігри з Українською локалізацією, але студії часто роблять навіть для невеликих Європейських країн локалізацію, Українську локалізацію ігнорять із-за тих, для кого «какая разница», зараз або граю на Українській, або підтягую англійську, ще як виключення Польська (Відьмак 3), але у Відьмака Польська доволі складна, а ось англійська норм)
Я вiдповiдав на конкрeтнe запитання, якe навiть з iграми нe пов’язано.
Трохи накикув так, бо iнодi люди живуть iнтeрнeтом чи в iнших рeгioнах та нe знають що вiдбувається в їх жe країнi.
Нiяк росiйcьку локалiзацiю нe пiдтримую.
Що до iгор, мeнi здається за вiдсутностi росiйcької локалiзацiї, чи навiть при її наявностi, в пeрeлiчeних мiстах будуть багато використовувати українську, бо вiк гeймeрiв нижчe ceрeднього по рeгiонам i знання/ставлeння до дeржавної ceрeд них тeж набагато кращe.
Почему вакансия не в Бруклине тогда — а в Москве ? Или на Брайтоне закончились русскоговорящие ?
Тому що в мацкві дешевше
Ой не факт, скажімо в Нижньому Новгороді дешевше — повірю. В Пітері може десь так само, а в москві швидше за усе суттєво дорожче. Власне вони за це і воюють, такий устрій держави — чисельні колонії забезпечують казкове багатство метрополії. Не просто так себе називали третім Римом, це власне і є устрій Римської Імперії, вона теж постійно змушена була воювати бо рабовлодарский устрій економіки так само як і федеральний призводить до колапсу якщо база постійно не розширюється — тобто залишки для вищих класів забезпечуються шляхом пограбунку і поневолення інших держав і країн.
Тому напевно в таких вакансіях є політичний момент.
А як в написане вписується rockstar?
Хтось рашист напевно — хто винаймає, або послідовник Дональда Трампа в якого «мій друг Володя, з яким ми усе порішаєм». BTW За соц опросами є вірогідність — що Трамп знову виграє вибори, зараз він переважає Джо Байдена, тобто тих хто підтримує цю політику — це реально десятків мільйонів людей і в ІТ в цілому і в Gane Dev зокрема.
Чим скінчиться — я ХЗ, реально може бути друга громадянська війна в США крім усього іншого.
А в Одесі дорожче? Або в Ашгабаді, якщо не треба ризиків війни.
З точки зору західного менталітету Одеса — Україні, і російська не нейтів
Оу, як цікаво виходить в треді)) Якщо чому російську робити, то
якщо ж розбираємось чого не можна дубляж робити поза країною-агресором, то
Тут все очевидно: в росії роблять російську локалізацію для росіян. Не треба більше нічого додумувати
Так круто було б тоді щоб не в Москау набирали локалізаторів, раз таке велике комюніті поза країною-агресором то не проблема знайти людей мала б бути. Бо це попахує не дуже добре
Думаю, что Рокстар одна из последних на рынке крупных компаний, которая еще делает отличные качественные игры, и желаю им всяческих успехов в творческой деятельности.
Думаю, что отличную конкуренцию, как по цене, качеству, так и по отсутствию репутационных издержек московским локализаторам могли бы составить именно украинские компании, если бы их так не чморили (в том числе и местная спильнота) за русскоязычные локализации.
А еще я читаю недавний ответ премьер-министра Украины о возможности транзита российского газа через Украину при наличии фирмы-прокладки, и думаю всякое.
Чому Україні, яка намагається вижити, можна співпрацювати з рашкою, а Рокстару тоді не можна залишатись у рашці? Якісь подвійні стандарти.
1) Примеры в студию, заценим
2) Я разговариваю не на кацапском, а на русском языке. Моем родном языке и языке половины населения Украины. Если государство решило ограничиться одним-единственным языком, я на это повлиять не могу никак, но и себя ломать не собираюсь. При чем убитые в Одессе дети, не понял. Разница для меня есть, по-русски говорить удобнее.
3) Как верно заметил предыдущий комментатор, двойные стандарты. Если Украинскому государству можно иметь бизнес с госконтррой — столпом путинского режима, почему Рокстару нельзя иметь бизнес с мелким российским бизнесом?
Не руській, а кацапський, до Київської Русі, ця мова не має жодного відношення, й прийшла вона більше з азіатського направлення, а не з Слов’янського.
Тому в Україні кацапська мова ніяк не може бути для вас рідною мовою, а те що ви так вважаєте, ви підтверджуєте той факт що ви потрапили під дію кацапо-пропаганд*нів.
А в Одесі вбили дітей, як ви кажете, але повірте, це тільки одна півмільйона частина, Мегамаркети у Кременчуці, Дніпрі, Харкові, Чернігові, готелі, багато поверхові та приватні будинки, площі та ринки, дитячі садочки та школи, ви бл*ть рахуєте що там не було дітей? Так ось, завдяки вам, і вам схожим, вони придумали собі причину, протовкнули її через пропаганд*нів, і під цим приводом знищують нашу націю, вирізають дітей, або викрадають та вивозять їх в кацапстан, де нав’язують свої ідеї зі своєю, загарбничеською мовою! Спілкуйтеся якою хочете мовою, але не потрібно на кожній підворотні розповідати яка класна кацапська, і що її потрібно любити, та не споживайте кацапськомовний контент, навіть якщо він наче від Українців, цим ви їм допомагаєте вбивати нашу націю, наших дітей!
Пане, вам би вже повидаляти російськомовні статті з хабру, і поприбирати російську з linkedin профілю :)
Я за них й забув, дякую! Давно не користуюсь хабром.
UPD: ооо, а де ви знайшли ту російську на LinkedIn? Я щось нічого не бачу де можна додати, чи видалити мову.
Перечитал раз пять, понадеялсяся, что это такая неудачная шутка. Но прочитав дальше:
я понял, вы просто больной человек.
Обвинять другого в том, что он является причиной смертей других людей лишь потому, что он говорит на другом языке — я даже не знаю, как это цензурно назвать.
Так само як є закинуті GitHub-профілі, так само є закинуті LinkedIn-профілі, типовий приклад це співробітники Lucky Labs
дуже сподіваюся на це, але ситуація з офф вакансіями на локалізацію та тестування російської особисто мене дивує🤷♂️