Повний провал для Suicide Squad: Kill the Justice League. PlayStation почала повертати гроші деяким гравцям
Sony повертає гроші за Suicide Squad: Kill the Justice League. Таке востаннє було з Cyberpunk 2077, яка на релізі виявилася буквально не грабельною. Новий «Загін самогубців» має проблеми з мультиплеєром та підключенням до онлайну, а за місяць після релізу Rocksteady все ще з’ясовує причини їх виникнення. Цього виявилося достатньо.
На Reddit користувач Tris_____ повідомив, що Sony повернула йому кошти на відповідний запит для Suicide Squad: Kill the Justice League. Автор шокований, бо знає, що це велика рідкість.
В коментарях автор додав, що процес повернення був довгим.
«Якщо вам цікаво, як це зробити, для мене це був процес:
Зверніться до служби підтримки playstation. Бажано через чат на їхньому веб-сайті. Розкажіть їм про свої проблеми, краще якомога детальніше, щоб переконатися, що вони знають повний обсяг ваших проблем. Можливо, вони запропонують вам усунути несправності, звичайно, ви можете спробувати, але це не виправить ситуацію. Коли я це зробив, мені сказали, що мій випадок буде надіслано групі спеціалістів і буде оновлено електронною поштою за кілька днів. Я припускаю, що вони зіткнулися з проблемами, про які я говорив, тому вони погодилися повернути мені гроші.»
Невідомо, наскільки масовими будуть повернення та чи не просто пощастило автору.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів