Майбутнє підлітків, які знайшли себе у розробці ігор. Куди йти вчитися? Як краще вчинити?
Вітаю всіх! Дозвольте трохи розповісти про себе. Мене звуть Даніїл, мені 17 років і я розробник ігор. З самого дитинства у мене був великий інтерес до розробки відеоігор, і зараз, вже в 17, моє хобі переросло в серйозну роботу, якій я віддаюся з великим захопленням. Вже зараз я маю велику кількість повноцінних проєктів, прототипів, дипломних і командних робіт, резюме, а також зараз я розробляю своє сайт-портфоліо.
Почну підводити до основного питання, скажу, що зараз я закінчую навчальний заклад, чим ближче до кінця, тим більше мене мучить питання з тим, що робити далі? Перш ніж дати собі відповідь на це запитання, мені хотілося б запитати у людей, які вже пройшли цей етап або просто розуміють як краще вчинити далі.
Основне питання: Куди піти навчатися для розробника ігор, який Університет? Чи варто обирати країну, що спеціалізується на цьому, чи краще залишитися в Україні? Який варіант є найбільш бюджетним, і чи варто взагалі економити? Чи потрібно це взагалі?
34 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів