“Twilight Tails” — моя перша гра у Steam

Всім привіт,

Мене звуть Павло, і я інді-розробник із досвідом роботи понад 4 роки на рушії Unity. Зараз я працюю над своїм власним проєктом «Twilight Tails». Це кооперативна гра в жанрі виживання, де вам доведеться виживати, граючи за єнотів у дикому світі.Гра знаходиться в розробці вже 3 місяці. Наразі я розроблюю нові механіки та працюю над кооперативом. А поки що я пропоную відвідати сторінку гри в Steam і додати її до списку бажань, якщо вона вас зацікавила. Також буде цікаво почути ваш відгук.

store.steampowered.com/...​p/2826140/Twilight_Tails

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

виглядає круто і багатообіцяюче, удачі з грою :)
буду радий допомогти з тестуванням

всі ми трохи єноти :D

круто бачити цікаві ігрові проєкти від українців

пс. а від коменаторів про мову коли можна очікувати по грі?
впевнений, що при такій кількості україномовних ігор світ точно буде за нами 💪

Якщо не тяжко буде і звичайно маєш час, то розкажеш, будь ласка, як саме кооп робиш? Можна в особисті повідомлення.
Тобто, там рішення від Unity, Mirror, FishNet і так далі. Питаю, тому що в своїй грі не можу прийняти рішення який варіант краще використовувати.

Наразі гра знаходиться на стадії розробки,але ви можете додати її у список бажаного у стімі і коли вона вийде — вам прийде повідомлення про це.Посилання на сторінку в стім: store.steampowered.com/...​p/2826140/Twilight_Tails

Без копирсання по смітниках не злетить.

Я перепрошую за те, що не приділив достатньо уваги аспекту з мовами під час публікації статті. Наразі українська мова додана до списку підтримуваних мов, і сторінка в Steam тепер також перекладена на українську.

Це звісно ж лише суто Ваша справа. Проте краще б ви пояснили, чому російська є, і тому гадаю, продаватись гра там буде. Може тому є раціональне пояснення

Ні,продаватись гра там не буде,але є інші країни які принайні розуміють російську,або розмовляють на ній.І я не маю змоги переводити на всі мови,тому додав російську мову щоб об’єднати ці країни.

Я можу лише додати, що на релізі з радістю це перевірю і буду приємно чекати що гра дійсно недоступна для покупки в їх регіоні, а потім ще було цікаво якщо поділитись статисткою скільки продажів припадуть на російською розуміючи країни

P.S. Ви не перший хто так думає, але спойлер: продажів буде мало, краще робити через перекладача (Deepl, наприклад) іспанську і китайську і потім правити завдяки гравцям

Дякую за вашу відповідь.Наразі це не всі мови які будуть у грі,я звісно перекладу на більшість популярних мов,але звісно не маю змоги перекладати на литовську наприклад.

Знов ж таки суто моя думка: англійська + рідна, завжди базис чудовий для інді

Ну вот и answer me будь-ласка. Маючи сьогодня в наличии компуктер з internetом, Deepl наприклад, ты не нашел the issue лучше чем doebatsya to cool dude по поводу language? как гопник, ей-богу, который за шмот просит объяснить. p.s а ти знаєш шо таке перекарукарпився?

Ми точно готові порівнювати ААА яка стала поп-культурним феноменом і інді гру?)

По-перше — а запускати її будуть якісь інші люди? Я думаю, що якщо потім взяти статистику того, на якій мові її запускали гравці — то буде знову тема з горінням на 150 коментарів.
По-друге — принаймні за візуалом ця гра краща краще за 90% «ігор» митцiв з цього розділу. Так що так, майже ААА ;-)

2 дотепно. Щодо 1, то я запитаю автора після релізу, чи він сам потім розкаже і тоді ми з вами тут знов зустрінемось, бо бачу ми з вами обидва зацікавлені як це буде в реальності, а не здогадках)

Нажаль ні,лише трейлер.Можливо в найближчий час приділю цьому увагу.
Посилання на канал www.youtube.com/...​b_channel=PavelProkopchuk

Шановна редакція, приберіть, будь ласка, інформацію про гру, у якій підтримується кацапська і немає українською. у нашому просторі не потрібна подібна позиція, що дискредитує важливість української в іграх, дякую

На сторінці Стіма вказано, що українська підтримується в грі. Чи то тільки додав автор.

Підтримка української мови також буде.На момент публікації я не придав цьому уваги,оскільки ще не займався перекладом на різні мови.Наразі я додав українську мову і займаюся перекладом сторінки у магазині.

було би здорово, якби редакція ще прибрали неадекватів з коментарів, які травлять і без того невелику кількість українського геймдева

Шановний супер-мега професійний копірайтер з аж 3 роками досвіду. Мово***ство — це саме те, чого хоче зараз ворог. То по-перше. По-друге, якщо ви думаєте, що ваш комент сприяв поширенню української мови чи більш поважному ставленню до неї, то вітаю вас — ви робите все необхідне на 100%, щоб цього не відбувалось.

Якщо ви настільки патріотична людина — пишіть, можу запитати для вас відношення від 3 ОШБР, наприклад. Для патріота там завжди знайдеться місце. Ні, на штурм посадки вас не візьмуть, по фото в профілі лінкда вже бачу, що КМБ ви не пройдете. Але роботу знайдемо.
Причому точно кориснішу, ніж розводити зраду в чатику на доу.

Запрошення також стосується всіх інших, хто так переймається за мову в коментарях нижче.

Диванный воин, борьба которого не выходит за рамки интернета, а при открытии границ первый переобуется в полете?

Цікавий маркетинговий хід з мовами. Так би ніхто б й не помітив гру, а тут вона на головній сторінці dou в «обговорюють зараз».
Це ж маркетинговій хід, правда?
star_wars_meme.jpg

Пожалуйста оставайтесь на месте, за вами выехали.
rentv_recycle_group.pnghttp

Я б зрозумів, суто англійська, бо бюджет, вичитка і все таке, але російська без української. Ви точно з України чи ви тут останні два роки не були?)

Підтримка української також буде.

Підкажіть, будь ласка, російська мова в грі і без української — це щоб що?

Чтобы ты начал травить своих соседей, чтобы индустрия полностью и окончательно подохла в зародыше. Или падажи, у тебя другая цель?

А як реєструватись на стімі? Як ФОП чи ТОВ як плануєш отримувати дохід з гри в Україні?

🫠
українська Не підтримується
англійська ✔
російська ✔

Мови: Російська і Англійська. Серйозно?

У мене теж очі на лоба полізли через це

Підписатись на коментарі