Чи використовуєте ви додаткові застосунки чи сервіси для організації ігрової бібліотеки?

Питання про організацію, того у що грали, плануєте пограти, додавання відгуків. Також можливо планування придбання ігор, організації колекції фізичних копій ігор тощо. Це може бути застосунок на телефон, на ПК чи сайт, а можливо просто таблиця в Google Sheet чи шаблон в Notion. Все що існує поза офіційними магазинами/застосунками чи розширює їх можливості.

Розкажіть, будь ласка, чи користуєтесь таким, а якщо перестали, то діліться тим, що не сподобалося.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

howlongtobeat.com для розуміння того, скільки піде часу на гру. Беру медіану і додаю до неї 10-15% — це мій час на проходження гри. Дуже допомагає вибрати наступну гру, бо вільного часу не так багато, як хотілось б.

backloggery.com для ведення ігор, що пройшов з урахуванням додаткових завдань і досягнень. На жаль постійно вносити зміни займає багато часу, тому вже роки три не оновлював свій список і думаю про якусь більш просту заміну.

Для організації придбаних фізичних видань раніше використовував CLZ Games, але мені не сподобалось те, що застосунок орієнтується більше на колекціонерів-перекупів, ніж на гравців, тому зосередився тільки на Backloggery.

Ще раніше відмічав на GOG які ігри пройшов, але в новий Galaxy ці теги не підтягуються, тому забив на цю тему.

Стосовно майбутніх покупок, то тільки вішлисти в цифрових магазинах + зошит для фізичних копій.

нафіг його планувати якщо воно не робота.

Як раз через це, що використати вільний час правильно, а не на дослідження магазинів чи покупки ігор, яки вже здається і грати не планували

як правило, тине досліджуєш магазин, а про новинки взнаєш з інших джерел (друзі, медіа, реклама).... тож. нафіг )

Це трохи не працює, якщо казати про інді ігри, а не ААА та АА. Хоча так згоден звісно, все саме так

це точно працює яущо ігри не є роботою (ви не в гейм-деві, ви не стрімер, тті)

Підписатись на коментарі