«Купіть гру пізніше». Гендиректор Helldivers 2 радить почекати з купівлею гри, поки основні проблеми з сервером не будуть вирішені

Гучна новинка Helldivers 2 й далі має проблеми з кооперативним режимом, тож генеральний директор гри закликає не купувати її зараз. Вчора, 19 лютого, розробник Helldivers 2 з Arrowhead Game Studios сказав, що гра отримає оновлення на PlayStation 5 та ПК цього тижня, що допоможе вирішити найбільш серйозні проблеми, з якими зараз стикається гра. Сюди входять проблеми з логіном, метчмейкінгом та навантаженням сервера. Перші виправлення будуть доступні гравцям вже сьогодні, проте Arrowheead попереджає, що «одне оновлення не зможе вирішити усіх проблем».

IGN відзначає, що потужний запуск Helldivers 2 призвів до того, що у Steam гра мала вражаючу кількість одночасних гравців — 411 359. Показник більший, ніж на піках одночасного використання у Steam у GTA V, Starfield та Destiny 2. Проте наплив гравців спричинив серйозні проблеми з сервером. Особливо часто з чорним екраном стикаються гравці ПК, а повідомлення про перезавантажені сервери заважає грати як на ПК, так і на PS5.

Це вплинуло на рейтинг гри у Steam — вона має «змішану» оцінку користувачів після позитивного прийому на початку. І практично всі негативні відгуки пишуть про проблеми з сервером.

Гендиректор Arrowhead Йохан Пілестедт відповів у твіттері одному з користувачів, який поділився, що хоче купити Helldivers 2, проте не має зараз на це грошей. Він порекомендував йому не поспішати з покупкою, поки проблеми з сервером не будуть вирішені.

«Якщо у вас немає грошей, візьміть її пізніше. Хоч ми й справді створили веселу гру, варто почекати, поки сервери витримуватимуть ємність» — написав пан Пілестедт. —" Я маю но увазі, як генеральний директор, я, звісно, хочу, щоб гра була максимально прибутковою. Але якби ви витратили на неї останні гроші й сиділи в очікуваннях своєї черги на сервер, це б розбило мені серце".

А ви пригадуєте інші випадки, коли CEO радив не поспішати з купівлею гри, над якою працював? Чи грали ви вже в Helldivers 2 та чи стикнулися з цими проблемами? Чи сподобалася вам сама гра? Пишіть у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я третій день з PS5 не можу приконнектитись до когось. Тільки соло( що я тільки не пробував. перевстановив гру, перезавантажив роутер, вимкнув, включив кроссплей, чистив кеш соньки, ніяк(

у мене та ж проблема була 2 дні. Змінив мову з української на англійську і запрацювало

я знаю, що звучить як зрада, але спробуй

це гра сервіс, з купою доната ( хоч і не обов’язкового, але з часом і такий буде зважаючи на першу частину), тому з грошима в них точно не буде проблем

Я вже не радий що купив її 6 день підряд неможу пограти сервера переповнені

а на PS5 та ж сама проблема? (за чесність неймовірний респект, нічого не скажеш)

У нас посеред бою буває просадка фпс до неможливих для гри значень, ну і на сервер не пускає, переповнений

Його гроші. Але дійсно респект за чесність.

Хотів би я такої комунікації від інших компаній.

Підписатись на коментарі