«Купіть гру пізніше». Гендиректор Helldivers 2 радить почекати з купівлею гри, поки основні проблеми з сервером не будуть вирішені
Гучна новинка Helldivers 2 й далі має проблеми з кооперативним режимом, тож генеральний директор гри закликає не купувати її зараз. Вчора, 19 лютого, розробник Helldivers 2 з Arrowhead Game Studios сказав, що гра отримає оновлення на PlayStation 5 та ПК цього тижня, що допоможе вирішити найбільш серйозні проблеми, з якими зараз стикається гра. Сюди входять проблеми з логіном, метчмейкінгом та навантаженням сервера. Перші виправлення будуть доступні гравцям вже сьогодні, проте Arrowheead попереджає, що «одне оновлення не зможе вирішити усіх проблем».
IGN відзначає, що потужний запуск Helldivers 2 призвів до того, що у Steam гра мала вражаючу кількість одночасних гравців — 411 359. Показник більший, ніж на піках одночасного використання у Steam у GTA V, Starfield та Destiny 2. Проте наплив гравців спричинив серйозні проблеми з сервером. Особливо часто з чорним екраном стикаються гравці ПК, а повідомлення про перезавантажені сервери заважає грати як на ПК, так і на PS5.
Це вплинуло на рейтинг гри у Steam — вона має «змішану» оцінку користувачів після позитивного прийому на початку. І практично всі негативні відгуки пишуть про проблеми з сервером.
Гендиректор Arrowhead Йохан Пілестедт відповів у твіттері одному з користувачів, який поділився, що хоче купити Helldivers 2, проте не має зараз на це грошей. Він порекомендував йому не поспішати з покупкою, поки проблеми з сервером не будуть вирішені.
«Якщо у вас немає грошей, візьміть її пізніше. Хоч ми й справді створили веселу гру, варто почекати, поки сервери витримуватимуть ємність» — написав пан Пілестедт. —" Я маю но увазі, як генеральний директор, я, звісно, хочу, щоб гра була максимально прибутковою. Але якби ви витратили на неї останні гроші й сиділи в очікуваннях своєї черги на сервер, це б розбило мені серце".
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів