Нова віха монетизації від Blizzard: різнокольорові портали в Diablo IV за $30

Привіт, спільното! Цікавить ваша думка щодо останніх оновлень Diablo IV. Не так давно в грі почали продавати пакет Dark Pathways, який коштує $29,99. Цікаво, що це фактично різного кольору портали для різних класів та тисяча платінуму. Акція триває до 30 березня.

В першу чергу хотів поцікавитися — чи зустрічали ви монетизацію більш зухвалу за цю? Що взагалі думаєте про таке рішення «Блізів»? Вийде на цьому пакеті в них заробити грошей? А можливо, ви вже купили Dark Pathways? Діліться думками в коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

для фанатов наверно зайдет.
в конце концов если фантик (вроде портала) не дает игрового преимущества, то пусть хоть 1001 фантик сделают.
Баланс целый — значит все нормально !

колись думав що монетизація через продаж «преміум» скінів, капелюхів та іншого інгейм-арту — зло, бо я ж вже купив гру. з тих пір був розквіт мобайлу, лутбоксів, пейтувін, ммо з різномаїттям недоброчесних гемблінг, ретеншн та загалом дарк-сайко механік. на фоні деяких діячів бліззи цілком порядні люди.

Ну от для порівняння портали в PoE. Вони не тільки різної форми, ще й анімація відкривання/пульсації/закривання різна. 10 points = $1, тобто середня ціна порталу десь $15. Для бескоштовної гри, що існує тільки за рахунок таких мікротранзакцій це win у порівнянні з політикою d4.
www.pathofexile.com/shop/category/portals

— грав у всі відкриті бети
— купив передзамовлення гри у батл неті
— купив гру на релізі у стім щоб грати на стім деку
— купив обидва батлпаси
— купив 3 платні пакети скінів

Портали дурна штука не тому, що вони дорогі, хоча дорогі, а тому що не прикольні порівняно з іншими у батлпасах.

Я фанат гри, у мене є дохід і я купляю прикольні штуки. Я з самого початку прийняв той факт, що блізард дуже сильно хотіли заробити грошей цією грою. Мені подобається варіативність та я готовий за неї платити.

Ну воно може для дуже фанатів. Але блін — 30 баксів за портали це ту мач)

Як і $10к за скін ножа в ксго, але піплу норм

Це, напевно, добре, коли люди не зупиняються дивувати)

У кс ще дим буває різного кольору))

Сорі, влізу трохи непогодитись. Скіни в кс го — це інвестиція, їх купляють тому що їх можна продати за кеш. Їх тримають роками і продають дорожче. Я не даю оцінки таким інестиціям, не рекомендую так робити. Тим не менш, порівнювати інестицію (на будь-які суми доречі, це не обов’язково має бути айтем за 10к — таких майже немає) з (об’єктивно доволі сумнівним) косметиком який коштує рівно 0.00$ як тільки ти його активуєш, ну хз, якось немає сенсу чи що))

порівнювати інестицію

Інвестиція це лише для інвесторів :) При цьому є купа людей з грошима хто купує просто шоб було красиво

Так, це правда. Поїнт ніяк не змінюється при цьому. Це «красиво» можна продати, обміняти при потребі або бажанні (купити інший). Це немає ніякого відношеня до залочених одноразових косметиків. Але можливо ці портали можна продати за долари назад по вартості приблизно рівній покупці? Тоді буду неправий звісно.

дякую, завдяки таким як ти ігрові корпорації і далі зможуть годувати всіх лайном

Підписатись на коментарі