Лайфхаки використання VContainer
Усім привіт! З кожним днем все більше людей зі спільноти Unity розробників дізнається про альтернативу найпопулярнішому фрейморку ін’єкції залежностей Zenject, який називається VContainer.
Окрім того, що VContainer швидший за Zenject і не має зайвого функціоналу, його особливістю є те, що інформації по ньому замало. Замало настільки, що ще рік назад на ютубі не було навіть англомовних гайдів по ньому. Через це, тільки познайомившись з ним, я вирішив випустити відео-гайд з його встановлення і базових прикладів використання. З часом, подібне відео з’явилося ще й на каналі Drovss. А ось англомовного відео, не кажучи вже про болотняну, по ньому досі немає, через що наші сусіди ниють по чатах, що не розуміють українську 😁
Йшов час, його популярність зростала, а в мене з’являлося все більше досвіду роботи з ним, тому вирішив записати відео про чотири лайфхаки з його використання. Перший і найголовніший лайфхак дозволить користуватися ним так само як ми користувалися Zenject’ом до цього, і зробить процес переходу на нього майже безболісним.
До речі, хоч це я роблю і не часто, але потрошки наповнюю свій канал цікавим контентом і намагаюся обирати унікальні теми, тож пропоную вам звернути увагу і на інші відео) Дякую за увагу, запрошую до перегляду і оцінки)
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів