«Коли я граю в ігри, я хочу бачити когось, хто виглядає краще, ніж я сам» — геймдиректор Stellar Blade. А для вас важлива зовнішність героя чи героїні, за яких ви граєте?

Game Director майбутньої рольової гри Stellar Blade заявив, що гра завдячує маркетинговому успіху великою мірою тому, що у ній приділяли «особливу увагу» задній частині тіла моделі головної героїні. Про це Hyung-Tae Kim сказав у розмові з GamesRadar+ про дизайн персонажа протагоністки Єви. Цю героїню створювали на основі скану тіла відомої корейської моделі Shin Jae-eun, на чому фокусувалися в ранніх трейлерах Stellar Blade.

«Ми приділяємо особливу увагу задній частині персонажа, тому що саме на неї дивиться гравець більшу частину ігрового часу. Тож ми вважаємо її досить важливою» — зазначив геймдиректор. — «Якщо чесно, коли я граю в ігри, я хочу бачити когось, хто виглядає краще, ніж я сам. Це те, чого я хочу. Я не хочу бачити просто щось нормальне, я хочу бачити щось більш ідеальне. Думаю, це дуже важливо. Адже, все ж таки це розвага, цільова аудиторія якої — дорослі люди».

А для вас важлива зовнішня краса персонажа, за якого ви граєте в іграх? На що ви найбільше звертаєте увагу? Чи можете ви закинути гру чи навіть не почати лише тому, що вам не подобається зовнішність головного героя чи героїні? Розповідайте у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Так, мені вистачає згадати Мери Джейн, якою вона стала і я більше в гру заходити не хочу.

Народ тратить години в день на прокачку зовнішності і скілів віртуального персонажа і тратить мінімум часу і ресурсів на прокачку своєї фізичної тушки. Часто навпаки, приносить свою фізичну тушку в жертву віртуальної із-за поганого харчування, сну, постійного сидіння.

Це не дуже гарне узагальнення.

Цілком погоджуюсь з тезою. І справа не в «сексуалізації», а в тому що ми дійсно, граючи (читаючи/дивлячись фільми/мріючи), хочемо щось хороше, краще ніж є. Ми граємо в фентезі з магами, де дуже бажано мати відповідний красивий ландшафт, архітектуру та магічність речей. Граємо в апокаліпсиси та космо бродилки. І світ має бути не такий закинутий/пустий, як в реальності (привіт, Тоде), а таким щоб все одно чіпляти око і цікавити геймплейно. У кожного жанру є свої особливості, які — несподівано — аж ніфіга не реалістичні. Вони прикрашають реальність. Чому для персонажів це має бути інакше? Персонажі можуть бути (а іноді і мають бути) красивими, це точно такий самий атрибут гри, в якій все інше також прикрашене. Інакше може бути дисонанс в тому, що бачиш, що в підсумку може вийти нудьгою в геймплеї (бо персонаж не відповідає світові, і ти не виріш в його справжність). Хз, уявіть умовного Конана дрищем. Ну лажа ж.

Добре, що автори гри розуміють для кого роблять гру та, судячи з усього, досить успішно роблять.

А щодо мене, то минулого тижня грав у Galaxian, а однією з найулюбленіших ігор є Space Invaders Extreme з DS. Тобто головне — геймплей, а зовнішність персонажа вже другорядна тема.

Ну скажімо так, важливо щоб персонаж був гарним, головне не перестаратись, щоб гарненька дупця не відволікала від гри. Проте я не стану за таке критикувати гру чи розробників і не бачу серйозної проблеми.

Ігнорую ігри в які вплітають якісь наративи соц меншин аби задовільнити ці соц меншини.
P.S. дуже сподобалось які крики розпачу були після того як борцуни з об’єктивацією знайшли інстаграм акторки з якої мокапили головну героїню

Насправді він мав на увазі «Купуйте скінчіки та лутбокси»

Об’єктіввзація по відношенню до реальної людини це моветон, але мені важко уявити ігрову індустрію повністю без неї, мене свого часу дуже надихнув Данте з девіл май краю займатися спортом і позбутися гомофобних поглядів які були нав’язані оточенням з дитинства

Все було б супер, якби заднім частинам чоловічих персонажів у цій грі приділили настільки ж багато «уваги» =]

и какие ваши предпочтения для улучшения данной игры? гигантские дупы поверлифтеров или незаметные плоские жепки?

Даруйте, ми не достатньо добре знайомі, щоб я ділилася з вами своїми вподобаннями щодо чоловічих дуп =] а стосовно того як краще для гри — то на це питання вже відповів геймдиректор студії в цій статті — має виглядати краще, ніж він сам ¯\_(ツ)_/¯

то на це питання вже відповів геймдиректор студії в цій статті — має виглядати краще, ніж він сам

Логично и самокритично, респект ему
Так что им надо сделать с

Все було б супер, якби заднім частинам чоловічих персонажів у цій грі приділили настільки ж багато «уваги»

Наприклад те, що вже зробили в Baldurs Gate3 — в грі є відвертий одяг, який відображається однаково відверто на всіх персонажах незалежно від раси\класу\статі\статури\кольору шкіри тощо. Важкі бойові обладунки зображені однаково логічно і закрито на тілі всіх персонажів. В грі присутні відверто одягнені персонажі і відверті сцени з персонажами, але немає переваги в об’єктивації якоїсь окремої групи за статтю, расою, кольором шкіри тощо. В Stellar Blade цей баланс, на жаль, якраз відсутній — відвертий одяг і сексуалізовані анімації мають лише жіночі персонажі на фоні звичайних, повністю одягнених чоловіків

Ну во первых протагонист — это именно девушка и весь упор на сексуализацию и кастомизацию очевидно сделан на основного героя, так что это скорее непропорционально из-за постоянной задницы героини на экране 98% времени.
А во вторых, если основной аудиторией игры студия предвидела мужиков — то и перекос в сторону мужской психологии — девчонки по сексуальные, мужики — побольше бафа на одежде, что мы и видим в игре.
Ну и я думаю ты в курсе что сексуальность у М и Ж проявляется немного по разному? Глубокий V вырез на широкоплечем файтере не всегда подчеркнёт его сексуальность и крутость

ну по перше ми з вами не переходили на «ти»
По друге — я не питала вашої експертної думки по темі
по третє — якщо вам не зрозуміла проблема об’єктивації виокремленої групи людей в іграх за статтю, національністю, расою тощо — зверніться до гугла, я не буду тратити більше свій час на пояснення
гарного вам дня =]

Який невпевнений в собі малий)

Хочеться, щоб дяді, які керують процесами створення подібних ігор вже перестали придумувати такі дебільні відмазки і прямо казали «я люблю дивитися на великі дупи і хочу втюхати цю гру таким як я».

а что, кто-то со зрелым мозгом в наше время еще не понимает что секс — один из основных мотиваторов человечества и потому отлично продается?

Я люблю дивитись на великі дупи. Якщо любиш дивитись на маленькі дупи — сходи до психолога, проговори це. А то ще почнеш на дівчаток маленьких заглядатись

Підписатись на коментарі