«Коли я граю в ігри, я хочу бачити когось, хто виглядає краще, ніж я сам» — геймдиректор Stellar Blade. А для вас важлива зовнішність героя чи героїні, за яких ви граєте?

Game Director майбутньої рольової гри Stellar Blade заявив, що гра завдячує маркетинговому успіху великою мірою тому, що у ній приділяли «особливу увагу» задній частині тіла моделі головної героїні. Про це Hyung-Tae Kim сказав у розмові з GamesRadar+ про дизайн персонажа протагоністки Єви. Цю героїню створювали на основі скану тіла відомої корейської моделі Shin Jae-eun, на чому фокусувалися в ранніх трейлерах Stellar Blade.

«Ми приділяємо особливу увагу задній частині персонажа, тому що саме на неї дивиться гравець більшу частину ігрового часу. Тож ми вважаємо її досить важливою» — зазначив геймдиректор. — «Якщо чесно, коли я граю в ігри, я хочу бачити когось, хто виглядає краще, ніж я сам. Це те, чого я хочу. Я не хочу бачити просто щось нормальне, я хочу бачити щось більш ідеальне. Думаю, це дуже важливо. Адже, все ж таки це розвага, цільова аудиторія якої — дорослі люди».

А для вас важлива зовнішня краса персонажа, за якого ви граєте в іграх? На що ви найбільше звертаєте увагу? Чи можете ви закинути гру чи навіть не почати лише тому, що вам не подобається зовнішність головного героя чи героїні? Розповідайте у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Так, мені вистачає згадати Мери Джейн, якою вона стала і я більше в гру заходити не хочу.

Народ тратить години в день на прокачку зовнішності і скілів віртуального персонажа і тратить мінімум часу і ресурсів на прокачку своєї фізичної тушки. Часто навпаки, приносить свою фізичну тушку в жертву віртуальної із-за поганого харчування, сну, постійного сидіння.

Це не дуже гарне узагальнення.

Цілком погоджуюсь з тезою. І справа не в «сексуалізації», а в тому що ми дійсно, граючи (читаючи/дивлячись фільми/мріючи), хочемо щось хороше, краще ніж є. Ми граємо в фентезі з магами, де дуже бажано мати відповідний красивий ландшафт, архітектуру та магічність речей. Граємо в апокаліпсиси та космо бродилки. І світ має бути не такий закинутий/пустий, як в реальності (привіт, Тоде), а таким щоб все одно чіпляти око і цікавити геймплейно. У кожного жанру є свої особливості, які — несподівано — аж ніфіга не реалістичні. Вони прикрашають реальність. Чому для персонажів це має бути інакше? Персонажі можуть бути (а іноді і мають бути) красивими, це точно такий самий атрибут гри, в якій все інше також прикрашене. Інакше може бути дисонанс в тому, що бачиш, що в підсумку може вийти нудьгою в геймплеї (бо персонаж не відповідає світові, і ти не виріш в його справжність). Хз, уявіть умовного Конана дрищем. Ну лажа ж.

Добре, що автори гри розуміють для кого роблять гру та, судячи з усього, досить успішно роблять.

А щодо мене, то минулого тижня грав у Galaxian, а однією з найулюбленіших ігор є Space Invaders Extreme з DS. Тобто головне — геймплей, а зовнішність персонажа вже другорядна тема.

Ну скажімо так, важливо щоб персонаж був гарним, головне не перестаратись, щоб гарненька дупця не відволікала від гри. Проте я не стану за таке критикувати гру чи розробників і не бачу серйозної проблеми.

Ігнорую ігри в які вплітають якісь наративи соц меншин аби задовільнити ці соц меншини.
P.S. дуже сподобалось які крики розпачу були після того як борцуни з об’єктивацією знайшли інстаграм акторки з якої мокапили головну героїню

Об’єктіввзація по відношенню до реальної людини це моветон, але мені важко уявити ігрову індустрію повністю без неї, мене свого часу дуже надихнув Данте з девіл май краю займатися спортом і позбутися гомофобних поглядів які були нав’язані оточенням з дитинства

Все було б супер, якби заднім частинам чоловічих персонажів у цій грі приділили настільки ж багато «уваги» =]

и какие ваши предпочтения для улучшения данной игры? гигантские дупы поверлифтеров или незаметные плоские жепки?

Даруйте, ми не достатньо добре знайомі, щоб я ділилася з вами своїми вподобаннями щодо чоловічих дуп =] а стосовно того як краще для гри — то на це питання вже відповів геймдиректор студії в цій статті — має виглядати краще, ніж він сам ¯\_(ツ)_/¯

то на це питання вже відповів геймдиректор студії в цій статті — має виглядати краще, ніж він сам

Логично и самокритично, респект ему
Так что им надо сделать с

Все було б супер, якби заднім частинам чоловічих персонажів у цій грі приділили настільки ж багато «уваги»

Наприклад те, що вже зробили в Baldurs Gate3 — в грі є відвертий одяг, який відображається однаково відверто на всіх персонажах незалежно від раси\класу\статі\статури\кольору шкіри тощо. Важкі бойові обладунки зображені однаково логічно і закрито на тілі всіх персонажів. В грі присутні відверто одягнені персонажі і відверті сцени з персонажами, але немає переваги в об’єктивації якоїсь окремої групи за статтю, расою, кольором шкіри тощо. В Stellar Blade цей баланс, на жаль, якраз відсутній — відвертий одяг і сексуалізовані анімації мають лише жіночі персонажі на фоні звичайних, повністю одягнених чоловіків

Ну во первых протагонист — это именно девушка и весь упор на сексуализацию и кастомизацию очевидно сделан на основного героя, так что это скорее непропорционально из-за постоянной задницы героини на экране 98% времени.
А во вторых, если основной аудиторией игры студия предвидела мужиков — то и перекос в сторону мужской психологии — девчонки по сексуальные, мужики — побольше бафа на одежде, что мы и видим в игре.
Ну и я думаю ты в курсе что сексуальность у М и Ж проявляется немного по разному? Глубокий V вырез на широкоплечем файтере не всегда подчеркнёт его сексуальность и крутость

ну по перше ми з вами не переходили на «ти»
По друге — я не питала вашої експертної думки по темі
по третє — якщо вам не зрозуміла проблема об’єктивації виокремленої групи людей в іграх за статтю, національністю, расою тощо — зверніться до гугла, я не буду тратити більше свій час на пояснення
гарного вам дня =]

Який невпевнений в собі малий)

Хочеться, щоб дяді, які керують процесами створення подібних ігор вже перестали придумувати такі дебільні відмазки і прямо казали «я люблю дивитися на великі дупи і хочу втюхати цю гру таким як я».

а что, кто-то со зрелым мозгом в наше время еще не понимает что секс — один из основных мотиваторов человечества и потому отлично продается?

Я люблю дивитись на великі дупи. Якщо любиш дивитись на маленькі дупи — сходи до психолога, проговори це. А то ще почнеш на дівчаток маленьких заглядатись

Підписатись на коментарі