Покажіть свої колекції ігор на фізичних носіях 💽

Привіт, спільното! В новинному спешелі GameDev DOU Подкасту обговорювали майбутнє ігор на фізичних носіях. Адже студії поступово відмовляються від публікації своїх тайтлів на дисках, а майбутнє індустрії, здається, за повним онлайном і підписками. Та чи зникнуть диски повністю? Чи все ж лишаться ентузіасти, для яких важливо володіти таким артефактом, як фізична копія улюбленої гри?

Впевнені, серед нас є кому похвалитися таким «олдскулом». Показуйте в коментарях власні колекції ігор на фізичних носіях — дисках та картриджах! Буде цікаво подивитися 😻

Щоб додати фото у коментар, завантажте його через imgur.com/upload і вставте у коментарі пряме посилання на фото з розширенням файлу в кінці. Перепрошуємо за такі милиці!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Не покажу -_-

Але з 2010 року назбиралось:
— GB: 17
— GBC: 3
— GBA: 10
— DS: 19
— 3DS: 4
— Switch: 51
— NES: 3
— FC: 18
— SNES: 1
— SFC: 5
— GC: 1
— Wii U: 1
— PCE: 19
— Genesis: 3
— MD: 1
— WS: 2
— PS: 8
— PS2: 12
— PS3: 10
— PSP: 36
— Vita: 5
— XBOX 360: 13
— PC: 9
— MVS: 1

Найдорожча гра зі списку — друга колекційка по Axiom Verge на Switch, найдивніша — незавершена Dark Left на PC-Engine, а найцікавіше — Metal Slug 2 в повному комплекті на MVS.

Буду грати на пенсії вже це все

Крута колекція! Я б не відкладала до пенсії, бо життя занадто бентежне й непередбачуване, а тут купа прекрасних ігор!

Була велика кількість дисків (в основному піраток з ранніх 90-х) і навіть кілька коробок з оригінальними іграми для Commodore 64 (Game Over, Game Over 2, Daley Thompson’s Olympic Challenge, Double Dragon та інші — все як слід — яскрава коробка, касети у пластиковому «ложі», книжечка з описом та інструкцією, постер на стіну), але все або продав (ігри для C 64, як і сам C 64 — ще коли був студентом і не вистачало коштів на 386-й) або роздарив студентам (вже коли сам став викладати), тож зараз на фізичних носіях майже нічого не лишилось:(

Невеличка колекція (PC, PS2, Xbox 360) залишилась в Луганську =(

Тим часом, у моїй кладовці:

Коли буде змога переїхати, розставлю все як треба. Поки що лежить ось так :)

EDIT: згадав, що у мене в Твіттері ще є кілька фотографій не тільки ігор, а і приставок:

twitter.com/...​tatus/1428097524687114247
twitter.com/...​tatus/1521481919644545024
twitter.com/...​tatus/1568583060895006720
twitter.com/...​tatus/1568583248816574465

Ну тут є... все?
Стара колекція, давно не передивлявся, навіть не знаю що з ними робити, ахаха

Є всі сталкери з підписом того самого GSC.

У мене здебільшого була піратська колекція різного придбаного на радіоринку місцевому.
Показав би, але все згоріло, то ж нехай лишається лише у моїх теплих спогадах.

багато коробок загублено, залишились тільки диски. перша куплена була напевне age of mythology, жалкую що коробка загублена. на сталкері цінник 68 грн. пройдено з них одиниці. ось ex machina вийшла в 2005 пройшов аж в 2022. сам сталкер та інші 2 частини пройшов тільки в 2021.

Є різні ігри на фізичних носіях. Але це не можна назвати «коллекцією» Бо коллекція має бути присвячена певній темі.
Останнім часом почав збирати зельду. Поки таке є (в усі грав крім тієї що на wii бо поки консолі нема ну і four swords бо нема ще 3х друзів із GBA але на тому картриджі є ще link to the past)
Коллекцію збираю не дуже активно бо хочу купити- пограти, купити — пограти та і зараз зайнятий проходженням останньої зельди до якої поки що фізичного носія не купив

У мене є Bloodborne і ще декілька піраток з дитинства))

Final Fantasy VII і VIII на дисках на ПС1

Jagged Alliance, Warcraft2 сорі без фото

Підписатись на коментарі