Фанат Starfield від нудьги цілий день розчищав астероїди навколо Венери. А як ви «вбиваєте» час в іграх?

Starfield від Bethesda Game Studios може стати чудовим «вбивцею часу», якщо захочеться провести час за максимально одноманітним заняттям. Наприклад, розчищенням астероїдів.

Нещодавно на форумі Reddit користувач під псевдонімом mewrius поділився своєю історією. Одного дня йому стало нудно, тому він вирішив згаяти час у Starfield. Проте гравець не пішов виконувати завдання чи досліджувати світ. Він поставив перед собою неймовірно рутинну задачу — розчистити величезний пояс астероїдів біля Венери.

На фото вище можна побачити, скільки їх зібралося навколо планети. Тому не дивно, що їх знищення з корабельної зброї зайняло цілий день.

Цікаво почути вашу думку, спільното, щодо такого проведення часу в іграх. Чи бувало у вас таке, що хочеться згаяти декілька годин, тому запускаєте якийсь проєкт? Якщо так, то розповідайте про своїх «вбивць часу» в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В певний момент життя улюбленим способом «вбити час» перестали бути ігри і стало — зайти на DOU і залишити декілька коментів.

Якось дійдуть руки, напишу парсер що збере все це разом + довгі повідомлення у Телеграм з усіх чатів і зроблю АІ міні-версію себе, яка продовжить спамити на DOU навіть якщо в мій дім прилетить ракета і мене не стане.

Тоже люблю заниматься зачисткой второстепенных крестов и локаций типа тех же вопросиков в 3-м ведьмаке. Позабирал всю контрабанду из моря, к примеру )))Только после пары дней такой фигни больше на игрушку не хочется смотреть, потом делаю перерыв в неделю минимум.

Закрила в відьмаку 3 всі питаннячка на Скелліге

Висаджуюсь на якусь планету в No man’s sky і добуваю Na, Cu та може ще щось. Вивчаю фору та фауну, ганяюсь за штормовими кристалами)

В козаках фрегатами разьебываю 7 компов на топ сложности, стратегия для отдыха мозга

Загалом комп’ютерні ігри — це зло... особливо сучасні, насичені графікою... це навантаження на мозок, на зір... і т.д. ... опіум для народу...
Але якщо вміти сильно не втягуватися... іноді, раз на півроку можна розважитися...

Колись давно була в мене одна іграшка на Спектрумі... на аудіокасеті )))... як зараз розумію, текстова економічна стратегія... R$tock, здається називалася, ’’русская биржа’’...
Там задають прості текстові запитання — і треба приймати рішення... спочатку на рівні виробництва на заводі, потім управління людьми, потім придбання різноманітної власності — нерухомості, акцій... впливу в суспільстві... гра на біржі....кар’єрне зростання — начальник цеху, профсоюзний лідер, сенатор... і аж до президента країни...

І це все — іграшка на кілька сотень кілобайтів... графіки взагалі ніякої, тільки текст і цифри.... І дуже продумана логіка, близька до реального життя... а не якісь там польоти на Марс )

І мене це одного разу так дістало... отямився десь о 4 ранку... дійшов до фінішу.... на екрані з’явився напис: ’’Вітаємо! Ви досягли неможливого — стали президентом!’’

Ну і все... які після цього комп’ютерні ігри? )
------------------
А.... ще згадав період, коли вивчав можливості комп’ютера...
Той же спектрум, здається навіть саморобний... знайомий зібрав...
Поставив гру з касети — звичайні шахи, простенька графіка...
Всього 14 рівнів — від новачка до гросмейстера...
Ну я десь ще на 7 рівні в нього вигравав... у цієї коробочки...
А далі всьо... треба думати... і програвати...

Я собі вирішив, шо безглуздо витрачати час на змагання з машиною...
Це як пробувати обігнати автомобіль 🤔

Цікава думка)) Проте я можу так описати книги та фільми, дуже легко. Та чомусь саме ігри через свій інтерактив збирають навколо себе такі думки.

ну да... ліки від отрути відрізняє тільки доза

У випадках, коли нема у шо грати (але це дуже рідко, бо майже завжди є в що пограти), то шось з рогалік(т)ів типу Darkest Dungeon, Returnal, Hades )

Це топ вибір, я так у Dead Cells інколи зависаю))

Підписатись на коментарі