Сюжет Відьмака 3 отримає продовження, але не те, на яке ви чекали

The Witcher 3 отримає продовження у форматі коміксу в стилі вестерн. Перший випуск побачить світ вже 8 травня. Серія розкаже нам про життя Ґеральта на віллі Корво Б’янко, після відходу від відьмацьких справ. Серію з 5 випусків видасть Dark Horse Comics.

Автор майбутнього коміксу — Бартош Штибор, який працював над коміксом Відьмак: Тьмяні спогади та Cyberpunk 2077: You have my word 1-3. Художник серії — італійський коміксист Коррадо Мастантуоно.

У серії ми дізнаємося про те, як відьмак пізнає смак простого життя з вином та гарною компанією Йеннефер, та буде змушений боротися за свою спокійну «пенсію».

«Для всіх, хто знає Ґеральта, Корво Б’янко — це його фінал», — пояснює автор Бартош Штибор. «Кінець його подорожі, одне й єдине місце, де він може усамітнитися — відпочити від вбивства монстрів і спробувати з’ясувати, як зробити власне вино. Як прихильник змішування поп-культури та постмодерністських жанрів, цей сетинг здався мені ідеальним для вестерну . Вестерн у світі Відьмака — такого ще ніхто не робив!

Тож я швидко захопився ідеєю й вирішив запросити когось, хто знає, що таке справжній вестерн. Коррадо Мастантуоно — легенда коміксів, одне з найвідоміших імен усіх часів, людина, яка створила найважливіші назви європейських коміксів, у тому числі справжню класику вестерну — „Текс“. З ним поєднання фентезі та вестерну набуває надзвичайної простоти і краси. Ґеральт мандрує континентом із дикою групою магів, ельфів і гномів — це моя шана Анджею Сапковському, Клінту Іствуду та Серджіо Леоне. Тільки уявіть, Йеннефер бореться з іншим магом, а Ґеральт атакує диліжанс. Корво Б’янко був його мрією, але йому потрібно боротися за це!»

А ви читали комікси Відьмак? Чи любите взагалі комікси? Пишіть у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я думал, это про игрушку...
Комиксы — это для тех, кто ниасилил читать больше 1 предложения на странице?
Не, спасибо, перечитаю Сапковского лучше...

Тому в заголовку і написано, що продовження не те, на яке ви чаекали ;)

у вас ошибка в переводе, вилла Курво Бянко!

Та тож не Алексій Хількевич тему створив

Спочатку афроамериканці в ролі ельфів і дріад, а тепер і латиноамериканська вілла. Ранчо буде?

Відколи Туссон став латиноамериканським? Корво Бянко це вілла яку Геральт отримав як плату за контракт в «Кров і Вино» (DLC до третього відьмака) — witcher.fandom.com/wiki/Corvo_Bianco

В книгах про цю віллу нічого не сказано. Це вигадки розробників гри.

І це ваша відповідь яка пояснює «афроамериканців» чи «латиноамериканську віллу»? Я просто нагадаю, в грі афроамериканців не було, вілла була і вона з Тусону (алюзія на південь Франції — північ Італії) і ніяким чином не пов’язана з латинською америкою, ну і зважаючи, що ми на форумі gamedev.dou наче, то говоримо в першу черги про ігри же, а не про нетфлікс чи оригінальні книжки Сапковського. І пост про графічнй роман дуже в’яжеться якраз із грою, набагато більше ніж ваш «американський» пост з «ранчо», «латинською америкою» і «афроамериканцями»

Підписатись на коментарі