GSC Game World не буде випускати демку S.T.A.L.K.E.R.2 попри прохання спільноти

На вихідних в офіційному дискорд-каналі франшизи S.T.A.L.K.E.R. висунули пропозицію до розробників — випустити демо, щоб ігрова спільнота допомогла з частковим плейтестом і отримала від студії можливість хоча б трошки спробувати майбутню гру, на яку вони чекають вже 10 років.

Один з аргументів — більшість чоловіків не мали змоги відвідати gamescom, де презентували демо гри. Тож, чому б не випустити її в Steam (чи на Xbox Game Pass).

Через деякий час одна з адміністраторок дискорд-серверу надала відповідь, яку можна вважати офіційною:

В самому чаті думки розділилися — деякі підтримали ідею з демкою, інші просять якесь велике геймплейне відео, ще інші кажуть, що найліпше буде для розробників зосередитися на найскоршому повному релізі.

А ви б хотіли пограти в демку чи краще почекати, щоб розробники максимально відполірували гру? Вірите, що переноси релізу виправдають себе й ми побачимо в результаті справді якісний український продукт без критичних багів?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Mass Effect: Andromeda постукалась у двері.
Оу, ні-ні, дурні думки

во-первых, игра сразу выходит в game pass, какая демка?
во-вторых, как-то рано говорить за демку, разве что еще через два-три переноса.

Перший ждалкер був досить багований на початках,. Напевно є що допилювати і вирізати.
В перший раз їм знадобилось ще 2 роки щоб патчами допиляти, навіть після виходу гри.

ага, демку їм подавай. гейм комьюніті дуже токсичне, за будь яку дрібницю заср*ть нещадно, що і нашкодить продажам. це несерйозно

золотий приклад раннього доступу—ББ3. перший акт у Ларіанів на релізі був майже ідеальним

Вірю, що переноси виправить. До того ж переносити сталкер — це традиція :) Я хочу пошвидше щось побачити. Але виокремлювати ресурси на демку, коли гру перенесли для покращення — дійсно таке собі. Та від відео з геймплеєм я б все ж не відмовився))

Сказали, что пусть сначала valve демку Half Life 3 покажут, тогда мы STALKER2 выкатим.

Підписатись на коментарі