Важлива ваша думка стосовно гри Шибениця

Вітаю! Нещодавно брала участь у запуску застосунку — гри Шибениця українською мовою для iOS та Android. Було цікаво спробувати себе у дизайні ігор та трішки гейм дизайні :)

Рада поділитися посиланням на гру! Можна перевірити свій український словниковий запас та згадати дитинство. shibenica.page.link/EwdR

Буду вдячна, якщо поділитесь думками стосовно гри: чи вам було складно грати, чи є якісь побажання та недоліки у процесі?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Зробiть будь ласка «Завантажити з Google play» кнопкою як i Appstore

Що ви маєте на увазі? на сайті є кнопка Google play, просто якщо ви заходите з iOS девайса, вас автоматично переадресовує на Appstore.

Ось провсяк випадок пряма лінка: play.google.com/...​widelab.shibenica.android

я маю на увазi щоб було ось так play.google.com/...​/en_badge_web_generic.png , а не просто текстом

так у нас і є, стандартна кнопка від гугл плей, але тільки українською

знайшов, сорi )
Privacy badger в Firefox прибив кнопку

не підкажете, з якого браузера та компʼютера ви зайшли? в мене все відображається: i.ibb.co/...​024-01-24-at-11-31-34.png

Посмотрите игрушку Spooked для ZX Spectrum.
Креативный вариант виселицы )

дякую) наскільки зрозуміла у грі не сам відгадуєш слова, а шукаєш поєднання тварин, щоб відкрити слово, так?

Круто, значить не тільки мені бракувало україномовної «Шибениці») Робив аналогічний проект в універі і вніс у нього дві ключові фічі:
1. Підтримка кількох мов ігри (наприклад, укр та англ)
2. Можливість створювати власну базу слів
github.com/Meownjik/Hangdroid

У вашому застосунку є можливість загадати слово другу, а не лише змагатися з машиною? Щось по скрінах не бачу, виглядає як тільки single player. Також було би круто мати можливість грати онлайн (по блютузу, наприклад — якщо вас із другом розсадили на уроці на різні парти, щоби все одно могти зіграти :D )
Якщо візьметеся робити підтримку власної бази слів, то добре її зберігати десь в онлайн-акаунті, або принаймні мати можливість експорту з пристрою на пристрій.

дякую) так, не знайшли гарного застосунку Шибениці і зробили самі)

Гарна ідея про підтримку кількох мов та загадування власного слова. Це є у роадмапі)
Стосовно можливості грати по блютузу — як на мене не дуже актуальна фіча, тому що той хто загадав просто будет чекати (а може й довго чекати), поки інший вгадає слово. Що думаєте?

В нас своя база слів, намагаюся сама підбирати слова. А навіщо експорт з пристрою на пристрій?

той хто загадав просто будет чекати (а може й довго чекати), поки інший вгадає слово

Ну, це як альтернатива передачі телефону з рук у руки. Я часто грав із друзями на уроках і в поїздках, і доводилося пересаджуватися поряд. В ідеалі може бути синхронізація: тому, хто загадав, показується прогрес (літери і шибениця) суперника. Або як варіант — загадувати один одному одночасно, і хто швидше впорається. Але тоді вже і міні-чат треба, щоби описати загадане слово і дати підказку... Ну таке, чисто nice to have)

В нас своя база слів, намагаюся сама підбирати слова. А навіщо експорт з пристрою на пристрій?

Якщо дати можливість доповнювати стандартну базу слів своїми, то було би прикро загубити свій ідеальний набір при зміні девайсу.

дякую, так, передача телефону з рук у руки звучить цікаво)

стосовно доповнення бази слів — дякую, гарна думка

Підписатись на коментарі