Важлива ваша думка стосовно гри Шибениця
Вітаю! Нещодавно брала участь у запуску застосунку — гри Шибениця українською мовою для iOS та Android. Було цікаво спробувати себе у дизайні ігор та трішки гейм дизайні :)
Рада поділитися посиланням на гру! Можна перевірити свій український словниковий запас та згадати дитинство. shibenica.page.link/EwdR
Буду вдячна, якщо поділитесь думками стосовно гри: чи вам було складно грати, чи є якісь побажання та недоліки у процесі?
13 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЗробiть будь ласка «Завантажити з Google play» кнопкою як i Appstore
Що ви маєте на увазі? на сайті є кнопка Google play, просто якщо ви заходите з iOS девайса, вас автоматично переадресовує на Appstore.
Ось провсяк випадок пряма лінка: play.google.com/...widelab.shibenica.android
я маю на увазi щоб було ось так play.google.com/.../en_badge_web_generic.png , а не просто текстом
так у нас і є, стандартна кнопка від гугл плей, але тільки українською
знайшов, сорi )
Privacy badger в Firefox прибив кнопку
не підкажете, з якого браузера та компʼютера ви зайшли? в мене все відображається: i.ibb.co/...024-01-24-at-11-31-34.png
Firefox, зрозуміла, дякую
Посмотрите игрушку Spooked для ZX Spectrum.
Креативный вариант виселицы )
дякую) наскільки зрозуміла у грі не сам відгадуєш слова, а шукаєш поєднання тварин, щоб відкрити слово, так?
Круто, значить не тільки мені бракувало україномовної «Шибениці») Робив аналогічний проект в універі і вніс у нього дві ключові фічі:
1. Підтримка кількох мов ігри (наприклад, укр та англ)
2. Можливість створювати власну базу слів
github.com/Meownjik/Hangdroid
У вашому застосунку є можливість загадати слово другу, а не лише змагатися з машиною? Щось по скрінах не бачу, виглядає як тільки single player. Також було би круто мати можливість грати онлайн (по блютузу, наприклад — якщо вас із другом розсадили на уроці на різні парти, щоби все одно могти зіграти :D )
Якщо візьметеся робити підтримку власної бази слів, то добре її зберігати десь в онлайн-акаунті, або принаймні мати можливість експорту з пристрою на пристрій.
дякую) так, не знайшли гарного застосунку Шибениці і зробили самі)
Гарна ідея про підтримку кількох мов та загадування власного слова. Це є у роадмапі)
Стосовно можливості грати по блютузу — як на мене не дуже актуальна фіча, тому що той хто загадав просто будет чекати (а може й довго чекати), поки інший вгадає слово. Що думаєте?
В нас своя база слів, намагаюся сама підбирати слова. А навіщо експорт з пристрою на пристрій?
Ну, це як альтернатива передачі телефону з рук у руки. Я часто грав із друзями на уроках і в поїздках, і доводилося пересаджуватися поряд. В ідеалі може бути синхронізація: тому, хто загадав, показується прогрес (літери і шибениця) суперника. Або як варіант — загадувати один одному одночасно, і хто швидше впорається. Але тоді вже і міні-чат треба, щоби описати загадане слово і дати підказку... Ну таке, чисто nice to have)
Якщо дати можливість доповнювати стандартну базу слів своїми, то було би прикро загубити свій ідеальний набір при зміні девайсу.
дякую, так, передача телефону з рук у руки звучить цікаво)
стосовно доповнення бази слів — дякую, гарна думка