Stunt Paradise — мікс платформера і гонок отримав демо-версію в Steam
До геймдеву я змішував тільки віскі з колою, а тепер вирішив зміксувати ігрові жанри 🙂
Коли я дізнався, що за рік на Steam виходить понад 10 000 ігор, стало ясно: аби якось виділитись і здивувати гравців треба експериментувати. Мені завжди подобались гоночки, а мій напарник Руслан топив за платформер, як один з найбільш популярних жанрів. От ми й подумали — а чому б не створити перегони з елементами платформінгу та великою кількістю екшн-сцен? Це і стало нашою фішкою, і навколо цього ми почали розробляти гру.
Приблизно рік кропіткої роботи, тестувань, полішингу і от демо-версія Stunt Paradise для Steam готова! На жаль, потрапити на Steam Next Fest ми не встигли, тому вирішили просто опублікувати це демо без прив’язки до жодного фестивалю, заодно цікаво буде подивитися на ефект.
В демці доступно 5 екстремальних рівнів з трюками, вибухами, купою екшену і все це під драйвовий музичний роковий супровід. Також є пару десятків тачок — від класичних маскл карів до агресивних монстер траків.
Загалом демка проходиться за
Якщо гра сподобалась — додавайте її в бажане і діліться зі знайомими! ❤️
Також пишіть, що сподобалось, а що можна було б покращити. А в наступній статті я поділюсь результатами запуску демоверсії та розкажу більше про розробку.
6 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів