Геймдев під час війни. Будь ласка, допоможіть мені завершити кампанію на Kickstarter
Всім привіт, я переселенець із Запорізької області. Зараз мешкаю в селі на Вінничині та розробляю свою другу велику гру і мені дуже потрібна ваша допомога.
Наразі на розробку гри зібрано в 88% від суми, і залишилося 10 годин до кінця збору. Якщо я не зберу всю суму, я не отримую нічого. На жаль, на Кікстартері діє правило «все або нічого».
Будь ласка, якщо є можливість, підтримайте мене на Кікстартері за цим посиланням www.kickstarter.com/...s/pdbrzk/shapik-the-quest
Підтримавши проєкт, ви зможете отримати копію гри, ваше ім’я буде в титрах, а також інші приємні бонуси.
Як створюється гра
Малюю ескіз в фотошопі.
На перед хочу сказати, що малювати я ніде не вчився і я розумію, що у мене великі проблеми з перспективою, кольорами та композицією, але як на мене, для гри піде.
Потім легесенько разфорбовую. Виходить якось так, малюю все окремим об’єктами, щоб було легше вносити зміни.
Переношу всі намальовані об’єкти в спайн, створюю кістки для анімації та легесенько анімую. На виході маю ось таке.
Далі все це збираю в ігровому рушії Юніті, розставляю все по своїх місцях
Готовий рівень
6 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів