Геймдев під час війни. Будь ласка, допоможіть мені завершити кампанію на Kickstarter

Всім привіт, я переселенець із Запорізької області. Зараз мешкаю в селі на Вінничині та розробляю свою другу велику гру і мені дуже потрібна ваша допомога.

Наразі на розробку гри зібрано в 88% від суми, і залишилося 10 годин до кінця збору. Якщо я не зберу всю суму, я не отримую нічого. На жаль, на Кікстартері діє правило «все або нічого».

Будь ласка, якщо є можливість, підтримайте мене на Кікстартері за цим посиланням www.kickstarter.com/...​s/pdbrzk/shapik-the-quest

Підтримавши проєкт, ви зможете отримати копію гри, ваше ім’я буде в титрах, а також інші приємні бонуси.

Як створюється гра

Малюю ескіз в фотошопі.

На перед хочу сказати, що малювати я ніде не вчився і я розумію, що у мене великі проблеми з перспективою, кольорами та композицією, але як на мене, для гри піде.

Потім легесенько разфорбовую. Виходить якось так, малюю все окремим об’єктами, щоб було легше вносити зміни.

Переношу всі намальовані об’єкти в спайн, створюю кістки для анімації та легесенько анімую. На виході маю ось таке.

Далі все це збираю в ігровому рушії Юніті, розставляю все по своїх місцях

Готовий рівень

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось8
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Таки набрав, поздоровляю

Друже, я чув українці не взмозі напряму отримувати гроші з Kickstarter. Тобі хтось допомогав?

Схоже за все допомогли партнери/друзі/знайомі тому що на сторінці кампанії вказана відповідальна людина із характерним балтійським прізвищем.

Так, допоміг друг з Латвії. Payment profile на ньому

А чому доречі неможливо? Просто вперше чую :/

Підписатись на коментарі