Запрошення до GTA Hard-RP спільноти (GTA RP)

Привіт. Мене звати Вова. Я хотів пограти GTA 5 HARD (Medium) RP на якомусь українському сервері, але знайшов тільки «скриптовані» роботи, грінділки і ніякого серйозного РП-процесу (якщо насправді такий сервер є — напишіть мені, будь ласка).

Разом з командою ми хочемо запропонувати вам новий проєкт GTA 5 RP сервер, запросити у нову закриту спільноту, де ви зможете наблизитись разом з нами до приємного досвіду гри на Hard-RP сервері. Трохи інформації про сервер буде нижче, а також посилання на діскорд, якщо вас це зацікавило.

Сервер без донату, робиться за власні кошти — тому, якщо ви хочете приєднатися до розробки, підтримки та розвитку проєкту — теж знайдете мене в діскорді.

Дякую ЗСУ за те, що можемо далі грати та запускати нові проєкти українським суспільством.

Laramie Role Play — РП-спільнота в GTA 5

ℹ️ Ми — закрите Role Play спільнота і сервер у GTA 5, що базується на модифікації FiveM, яка дає змогу додавати різні моди у вигляді кастомних автомобілів, скриптів і трейнерів в ігровий процес, на відміну від звичного нам GTA 5 Online.

❕ Ми не спираємося на текстовий формат взаємодій, як це було в уже застарілому SA:MP.
❕ Ми не спираємося на програмно-скриптову частину сервера, щоб не обмежувати гравців і РП-ситуації, які вони можуть створити.
❕ Ми вважаємо гравців нашою найбільшою цінністю, завдяки яким наша спільнота росте і розвивається.
❕ Ми робимо класний Role Play, а не гроші, тому в нас немає доната, як й ігрової валюти.

❗️ Якщо ти хочеш стати частиною спільноти, як гравець — приєднуйся до цього діскорд серверу та слідкуй за подальшими новинами.

Посилання на сервер: discord.gg/WuPRw4zTzj

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Привіт є якийсь зв’язок з тобой? Дискорд або телеграм?

Всім привіт. Цей діскорд сервер та тред створювався для того, щоб створити спільноту HARD-RP Community, котра не існує в Україні. Нажаль, або на щастя мій ресерч виявився не дуже актуальним та деякі гравці мені показали на новий сервер, котрий вже працює та запрошує до себе гравців Hard-RP в Україні. Я сам граю на цьому сервері, підтримую його та якщо ви ще бажаєте пограти у гарне рп українською мовою — залишаю для вас посилання на діскорд сервер Sol-Ray Role Play. Якщо ви там граєте — пишіть мені, я допоможу також розібратися у всьому.

Діскорд сервер: discord.gg/RPbcUj3FWz

Підписатись на коментарі