Blender 30 років. Діліться улюбленими роботами, створеними в програмі!

Blender — програмне забезпечення з відкритим вихідним кодом, яке використовують сотні тисяч ігрових розробників. І нещодавно інструменту виповнилося 30 років.

Історія Blender розпочалася на різдвяні свята 1993-го. Тоді розробник та засновник Blender Foundation Тон Роосендаал випустив першу версію ПЗ, яка використовувала віконну систему на основі розділів.

«Тридцять років тому я використав канікули, щоб переписати наш внутрішній 3D-інструмент з нуля, базуючись на специфікаціях та дизайні, над яким я працював протягом року. 2 січня 1994 року перша версія була запущена! Я неймовірно пишаюся, зворушений і вражений тим, до чого це призвело. З 30-річчям», — написав Роосендаал.

Протягом грудня команда Blender проводила кампанію зі збору коштів на подарунки до умовного дня народження. За місяць вдалося отримати десять тисяч пожертвувань.

Спільното, нумо й ми відсвяткуємо 30-річчя Blender. Діліться в коментарях улюбленими роботами, створеними в програмі, та пишіть власні побажання!

Для додавання зображення у коментар завантажте його на imgur.com та вставте у коментар Image Link чи Direct link (після публікації коментаря може знадобитися оновлення сторінки). Або надсилайте посилання на готову роботу в портфоліо.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Приєднаюсь до топіка ось одна з найулюбеніших моїх робіт в блендері www.artstation.com/artwork/w0qZkw

Еще пару итераций по полной переработке интерфейса — и можно будет использовать
Ужасный UX

Мене це також бісить жостко, постійний реворкінг UX)))

Дяка розробникам, за таку крисну їхню программу як Блендер. Ну ось робота www.behance.net/...​87966543/Planet-of-aliens

Дуже сподобалася ваша робота, атмосфера топ.

Дякую Блендеру за можливість бути дотичним до 3Д.
Бажаю нових топових функцій а також світового визнання як топового 3д пакету)
Ну і робота:
www.artstation.com/artwork/Po3XKy

Підписатись на коментарі