Розробники візуальної новели Slay the Princess закликають піратити їхню гру, але не дивитися її проходження. А що ви думаєте про таку позицію?

Канадська студія Black Tabby зробила доволі контроверсійну заяву до гравців. У своєму твіттер-акаунті вони написали:

Оскільки багато нових людей дізнаються про Slay the Princess:

Гра сприймається найкраще, якщо ваш перший досвід — грати самостійно, а не спостерігати, як це роблять інші. .

(І якщо $ є проблемою, спіратьте її та придбайте копію пізніше, коли будуть гроші, якщо вам сподобається!)

Вони також зазначають, що хоч й основного геймплею у грі всього на 3 години, дослідження всіх розгалужень сюжету може зайняти всі 15-ть.

Slay the Princess — трагікомічна візуальна новела, у якій потрібно врятувати світ від апокаліпсису, вбивши принцесу. У гри є кілька кінцівок, розгалуження сюжету та елементи горору й симулятора побачень.

Що ви думаєте про таку позицію розробників? Ви б дозволили піратити свою гру? Пишіть у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

можливо маркетологи хочуть спробувати чи не буде це діяти як з дітьми, типу вони часто чинять навпаки, від того що їх просять )

Якась дивна заява, в них же є безкоштовне демо. Чи це такий варіант піару?

у меня много раз так было — играл в пиратку и если игра хорошая, шел и покупал

Піздно вони. Я вже подивився :)

я не думаю що пірати відштовхуютсья від того, чи дозволили їм пиратити чи ні )))

Та всерівно круто. Відчувається якась теплота від розробників

Підписатись на коментарі