Якою грою почався ваш рік і якою закінчується?

У фінальному епізоді GameDev DOU Подкасту 2023-го року наш редактор Сашко Перемот спитав у ведучих:

Якою грою почався ваш рік і якою закінчується?

Що відповіли ведучі ви можете послухати у подкасті. А нам цікаво, які ігри стартували та фіналізують саме ваш рік! Пишіть у коментарях

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Почався Mordhau і завершився теж Mordhau

Почався з Observer: System Redux, а закінчується Returnal і Farlanders

Started with Chess.com
Finished with C&C Remastered Collection. New graphics of the old games impressed.
I hope new RTS strategies will provide such spirit and videos as C&C.

1. Factorio
2. Factorio

Почав з Pokemon GO, а зараз ні в що не граю.

Oblivion Association от Rubarius.
TES Oblivion і так був величезною грою — цілим відкритим світом з десятком великих міст і сотнями цікавих місць на карті. Але модороби додали ще +300% контенту! Нові види зброї, нові механіки гри, нову надзвичайну магію. Тільки мапа світу розширилася вдвічі! Додали нові міста і цілі країни. Додали підземелля, де можна блукати десятки годин. Це просто якась «Країна фантазія», де кожен втілив свої мрії. Іноді навіть можна зайти в гості до «автора», який мешкає у красивому будиночку і він розповість тобі цікаві історії про своє життя.
Хоча гра вийшла аж у 2006 році — модери оновили текстури, додали ефектів, з любов’ю намалювали кожен куточок території. Стало настільки красиво — що іноді навіть здається занадто: ніде не знайдеш «просто лісу» на кілометри навкруги: тут тобі водоспад, поруч озеро з ліліями, трохи далі якісь руїни чи напів-засипана статуя чи лігво звірів, чи просто дракон спить. Схоже на парк пригод чи якийсь музей, чи архітектурну виставку.
Не рахував скільки годин я вже подорожую Сіродилом, але мабуть ще й половини локацій не відвідав і половини квестів не виконав.

Наприкінці минулого року грав в DeathStranding в темряві, зажививши ПК та холодильник від генератора. Цього року не знаю, хочеться перепройти Відьмака

Death Stranding в темряві, мабуть, ще депресивніший

почався зі збірки ПК і Red Dead Redemption 2, а закінчується міксом Hogwarts Legacy i Detroit: Become Human

начинал с Downfall, фанатского мода к Slay the Spire
заканчиваю со Split Second и Fights in Tight Spaces

Control
Horizon Zero Dawn (добиваю платину перед виходом наступної в Steam)

Ховатись від ракет 1
Ховатись від ракет 2

Граємо всією країною

Почав із Ліги Легенд, закінчую Кіберпанком ;)

Рік почався з Battle Brothers і FTL: Faster Than Light
Закінчується Vampire Survivors та Hexarchy для мультиплеєру, остання мені дуже подобається тим що гра покрокова і не потребує якогось висого апм, при цьому партії досить короткі — 30-40 хвилин. Гру не можна назвати кіберспортивною, так як карти генеруються і багато чого залежить від того де саме ти будеш стартувати на мапі і які ресурси будуть поблизу плюс те що режим лише один — кожен сам за себе, інколи можна перемогти не побудуваши жодної військової одиниці поки твої сусіди воюють між собою, а інколи приходиться відбиватися від кількох суперників — інколи пече, але гра весела.

Почав з Super Smash Bros. Ultimate, закінчую портом Red Dead Redemption

І як вам Starfield? А то багатьох розчарував

В мене не було якихось завищених очікувань, плюс вже багато чого встигли пофіксити/вдосконалити. Це не найкраща гра року для мене, але як РПГ мені ок)

Типа кто то в что то сейчас играет, кроме стелс миссий с ТЦК?

Почав з Hogwarts Legacy а зараз проходив Робокопа але не пройду до кінця року, бо зараз гоняю fpv в Liftoff майже весь вільний час, тому остання пройдена гра буде Goat Simulator 3.

Почав з Cyberpunk 2077, закінчую Spellforce 3

Почав з першої бетки Street Fighter 6, закінчую... повною версією Street Fighter 6

Почав цей рік з Hogwarts Legacy, закінчую рік граючи Halo: Reach

Halo: Reach

дідько, я думав я один такий ))))))

Почався рік модом на «Готику 2», котрий називається «Хроніки Міртани: Архолос». Це бляха не мод, а повноцінна третя частина серії, котра мала б вийти замість ванільної «Готики 3» у 2006-му. ІМХО, найкращий мод евер.
Далі рік продовжився Legend Of Zelda: TOTK, котру я досі не пройшов, але гра люта годнота — можу радити тупо усім.
А ось закінчиться рік походу, уже трохи менш актуальною грою серії, але від того ні трохи не втратившою актуальності Battlefield 1, котру взяв на зимовому розпродажі у Стімі. Якби головні герої ще й бухали час від часу, то на диво тема Ремаркіських романів про першу світову війну, розкрита не погано.

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077

Почну. Закінчується на Sea of Stars, бо якраз добив Returnal. А почався з Gamedec (сам здивувався).

Підписатись на коментарі