Якою грою почався ваш рік і якою закінчується?

У фінальному епізоді GameDev DOU Подкасту 2023-го року наш редактор Сашко Перемот спитав у ведучих:

Якою грою почався ваш рік і якою закінчується?

Що відповіли ведучі ви можете послухати у подкасті. А нам цікаво, які ігри стартували та фіналізують саме ваш рік! Пишіть у коментарях

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Почався Mordhau і завершився теж Mordhau

Почався з Observer: System Redux, а закінчується Returnal і Farlanders

Started with Chess.com
Finished with C&C Remastered Collection. New graphics of the old games impressed.
I hope new RTS strategies will provide such spirit and videos as C&C.

1. Factorio
2. Factorio

Почав з Pokemon GO, а зараз ні в що не граю.

Oblivion Association от Rubarius.
TES Oblivion і так був величезною грою — цілим відкритим світом з десятком великих міст і сотнями цікавих місць на карті. Але модороби додали ще +300% контенту! Нові види зброї, нові механіки гри, нову надзвичайну магію. Тільки мапа світу розширилася вдвічі! Додали нові міста і цілі країни. Додали підземелля, де можна блукати десятки годин. Це просто якась «Країна фантазія», де кожен втілив свої мрії. Іноді навіть можна зайти в гості до «автора», який мешкає у красивому будиночку і він розповість тобі цікаві історії про своє життя.
Хоча гра вийшла аж у 2006 році — модери оновили текстури, додали ефектів, з любов’ю намалювали кожен куточок території. Стало настільки красиво — що іноді навіть здається занадто: ніде не знайдеш «просто лісу» на кілометри навкруги: тут тобі водоспад, поруч озеро з ліліями, трохи далі якісь руїни чи напів-засипана статуя чи лігво звірів, чи просто дракон спить. Схоже на парк пригод чи якийсь музей, чи архітектурну виставку.
Не рахував скільки годин я вже подорожую Сіродилом, але мабуть ще й половини локацій не відвідав і половини квестів не виконав.

Наприкінці минулого року грав в DeathStranding в темряві, зажививши ПК та холодильник від генератора. Цього року не знаю, хочеться перепройти Відьмака

Death Stranding в темряві, мабуть, ще депресивніший

почався зі збірки ПК і Red Dead Redemption 2, а закінчується міксом Hogwarts Legacy i Detroit: Become Human

начинал с Downfall, фанатского мода к Slay the Spire
заканчиваю со Split Second и Fights in Tight Spaces

Control
Horizon Zero Dawn (добиваю платину перед виходом наступної в Steam)

Ховатись від ракет 1
Ховатись від ракет 2

Граємо всією країною

Почав із Ліги Легенд, закінчую Кіберпанком ;)

Рік почався з Battle Brothers і FTL: Faster Than Light
Закінчується Vampire Survivors та Hexarchy для мультиплеєру, остання мені дуже подобається тим що гра покрокова і не потребує якогось висого апм, при цьому партії досить короткі — 30-40 хвилин. Гру не можна назвати кіберспортивною, так як карти генеруються і багато чого залежить від того де саме ти будеш стартувати на мапі і які ресурси будуть поблизу плюс те що режим лише один — кожен сам за себе, інколи можна перемогти не побудуваши жодної військової одиниці поки твої сусіди воюють між собою, а інколи приходиться відбиватися від кількох суперників — інколи пече, але гра весела.

Почав з Super Smash Bros. Ultimate, закінчую портом Red Dead Redemption

І як вам Starfield? А то багатьох розчарував

В мене не було якихось завищених очікувань, плюс вже багато чого встигли пофіксити/вдосконалити. Це не найкраща гра року для мене, але як РПГ мені ок)

Типа кто то в что то сейчас играет, кроме стелс миссий с ТЦК?

Почав з Hogwarts Legacy а зараз проходив Робокопа але не пройду до кінця року, бо зараз гоняю fpv в Liftoff майже весь вільний час, тому остання пройдена гра буде Goat Simulator 3.

Почав з Cyberpunk 2077, закінчую Spellforce 3

Почав з першої бетки Street Fighter 6, закінчую... повною версією Street Fighter 6

Почав цей рік з Hogwarts Legacy, закінчую рік граючи Halo: Reach

Halo: Reach

дідько, я думав я один такий ))))))

Почався рік модом на «Готику 2», котрий називається «Хроніки Міртани: Архолос». Це бляха не мод, а повноцінна третя частина серії, котра мала б вийти замість ванільної «Готики 3» у 2006-му. ІМХО, найкращий мод евер.
Далі рік продовжився Legend Of Zelda: TOTK, котру я досі не пройшов, але гра люта годнота — можу радити тупо усім.
А ось закінчиться рік походу, уже трохи менш актуальною грою серії, але від того ні трохи не втратившою актуальності Battlefield 1, котру взяв на зимовому розпродажі у Стімі. Якби головні герої ще й бухали час від часу, то на диво тема Ремаркіських романів про першу світову війну, розкрита не погано.

Послідовно)))

Почну. Закінчується на Sea of Stars, бо якраз добив Returnal. А почався з Gamedec (сам здивувався).

Підписатись на коментарі