Які ігри ви отримали в подарунок на Різдво та новорічні свята?

Святковий зимовий період офіційно триває🎄 Українці вже відсвяткували Різдво, а попереду ще Новий рік ✨

Чи отримували ви в подарунок ігри у Steam чи на інших платформах? Якщо так, то які? Чи може самі дарували якісь тайтли близьким та друзям? Розповідайте у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Купив собі Zelda TOTK, не впевнений що буде час, більше чисто в колекцію. Ще думаю MGS для світча взяти і на цей рік усьо.
Тайм-менеджмент в мене звичайно добрий, але не так багато слотів під ігри.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Геймблінг? Мені вже страшно переходити

Подарував братові колекційне видання Night in the Woods від LRG. Передзамовлення закінчувалось у кінці січня, а гра приїхала в листопаді. А я ще переймався, що не встигне до Різдва :D

Подруга на Різдво подарувала Baldur’s Gate 3. *-*

Оце гарна подруга! <3

На Таємному Санті подарували Pentiment та SCP: Secret Files.

На жаль Стім давно обмежив справді анонімні подарунки, тому Санта вийшов не дуже таємний, але все одно вельми приємно вийшло!

Купив собі і дівчині bread and fred

Подарував собі Baldur’s Gate 3

Мені брат дарував 1-2 гри заради мультиплеєру.

От від мене користувачам DOU на честь нового року 5 ключів на Timeloop: Sink Again Beach
ILK2Y-ACWEX-G3JLL
BTVWW-M36J7-NC7FK
KFK4P-6W8Z5-KLEYY
9NIDI-JG78T-KE9VE
LD9QT-5ZZQ4-4GAAD

Купив Alan Wake 2 ) Не купив, але чекав на різдвяний тиждень щоб зануритися в Старфілд — топчик )

організовував серед знайомих таємного санту на новорічний розпродаж минулого року. начебто всім сподобалось)

Купив собі Dying light 2 — там якраз якесь новорічне длс. А другу подарував overcooked 2)

Мені несподівано подарували Ori and the blind forest та Undertale! Давно хотіла їх пограти й дуже тішуся

Хм, доречі ігри на новий рік отримував (не купував собі, а саме отримував у подарунок) тільки один раз у житті і це був диск із руснявою грою Корсари 3 (точніше коробка із кажись 3-ма CD дисками). Але гра була на скільки пам’ятаю страшенно глючною та я вже і не можу згадати про що вона

Я вже занадто дорослий, щоби отримувати ігри в подарунок 🫠, тільки купувати залишається.

Підписатись на коментарі