Чи можна вважати людину геймером, якщо вона грає дуже багато, але лише в одну гру?

Ігровий редактор Gagaget.net Владислав Нужнов підійняв у твіттері (X) цікаву тему:

У реплаях почалося обговорення. Зокрема, підійнялося питання щодо того, чи можна вважати геймером людину, яка провела купу годин, але лише в одній грі.

А також зазначили, що

Окрім того, цікаве питання, чи гра Ghost of Tsushima — відома чи все ж маловідома:

А що ви думаєте про це? Чи можна вважати геймером того, хто грає лише в умовний КС чи Доту? Пишіть у коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чи можна вважати людину «ананістам» якщо він користується лише однією лівою? ))))

Чи можна вважати людину айтішником, якщо вона пише дуже багато коду, але лише однією мовою?

У мене 10к+ годин у Python, але якщо мені почнуть щось там розповідати про бібліотеки iOS розробки, я також скажу, що ніколи не чув про ці бібліотеки, навіть якщо вони гіперпопулярні у iOS ком’юніті. Це не робить їх менш популярними, це лише свідчить про те, що кожен вариться у власній бульбашці.

Там, здається, інший термін є — задрот.

цей термін теж про інше, задротити можна і в

Ghost of Tsushima

чим бі воне не було (хз що це за гра)))

От алкоголізм починається з гри в красиву пляшечеу.

А поті п’ють все на Ш
Шпирт
Шамогон
І шопопало

А більше людина, яка не грає сама, а дивиться стріми інших

У меня почти 10к часов в CS, но про Ghost of Tsushima я слышал. Что-то когда-то в новостях мелькало.

У меня почти 10к часов в CS

Ты наверное из тех кто подписывается что то а-ля «13k hours with revolver» ? :D

Нет. У меня часы скрыты в профиле, чтобы никто не троллил, из-за того, что я так плохо играю с таким стажем.

Чи можна вважати спортсменом людину, яка 20 років грає лише у футбол?

P. S. Автору скільки рочків?

Аналогія не зовсім коректна. Вірніше було б: чи можна вважати людину кіноманом, якщо вона дивиться лише фільми про супергероїв в лосинах і нічого не тямить в кінематографі загалом? Або, чи можна вважати людину book worm’ом (не зміг підібрати еквіваленту українською), якщо вона читає лише сто детективів Дар’ї Донцової?
Мені здається, «геймер» — це про захоплення іграми загалом. Якщо тобі до вподоби цей вид мистецтва, то так чи інакше ти будеш цікавитись його новинами, історією, персоналіями і т.д.

Вважаю, що чувак, який награв 10000 годин в доту/кс, але не знає і не цікавиться нічим більше — це казуальний геймер (так, казуальність — це не про складність ігрових механік).

Нда, складний випадок.
Поясню по іншому: — наркоман, це не той, що вживає багато різних наркотиків, а то, хто вживає хоча б один, але на регулярній основі.

Пофіг скільки там ігор придумали, я знаю не більше 10, а граю взагалі у дві максимум, і то на другу переключився лише два місяці тому.

Не шукайте лишнього там де не треба

І ще одне — майстри бойових мистецтв в традиції роками робили одне й теж, десятками років. То що — вони не бійці за вашої логіки?

Лол, а чому б ні? Якщо у людини на протязі 20 років постійні командні ігри, можливо грає на міських турнірах любительських, не пропускає ігри, і має режим харчування? Я ні в біса про що тема, просто не прйшов повз комментаря 😜

Ну... якщо професійно грає, то зрозуміло. Але навіть професійно у тренуваннях є елементи інших видів спорту. А так по житті уявити важко. Я ніколи не чув, щоб людина відмовлялась пограти у волейбол тому, що вона грає у футбол.

Чи можна вважати чоловіка гетеросексуалом, якщо він одружений давно, але лише з однією жінкою?

замало даних, кого цей чоловік тойво.. одруження це не про те

Гомосексуалізм — це теж не про «тойво».

може він імітує усе те щасливе сімейне життя щоби маму не засмучувати, а в глибині душі мріє бути власністю якогось брутального качіли?

А якщо в одну серію ігор (у серії 20+ ігор)

Если у человека много К часов в одной игре, то его можно считать задротом, а не геймером. Например, я был задротом )

А хіба це не одне й те саме? :-)

Есть люди, которые играют несколько часов на выходных.
Есть, которые играют каждый день по 1-3 часа.
Есть, которые играют по 8+/7 дней в неделю, в моем понимании это задроты/прошники.

У меня своя градация геймеров, говорю по своему опыту, у меня далеко за 10к часов только в шутерах (начиная с халфы/q3), теперь на 360 гц монике только работу работаю )
Плюс я еще в нулевые в линейку играл..

Вооо, лінєйка це наше всьо. Задротив на лоурейтах в 5-8 вікон як чорт

Да, было время, последний раз играл в 17-18 годах на x100 pvp/craft, а в году так 04 на х1, потом х5.

Чи можна вважати людину геймером, якщо вона грає потроху, але в велику кількість ігор? повністю проходить 1 з 50 десь, і швидко губить інтерес

Цікаво вивернули! Я от не знаю :D

Не знаю точно, але як мін 1+К годин в The Bttle of Polytopia на айпаді, вже десь 3 роки практично ні дня без неї. Іноді більше, покрокова стратегія. Граю проти компа.
На компі граю по різному, можу місяцями не грати.
Граю тому що подобається от і все. Що там думають ніші то взаглі не важливо, бо я граю для свого задоволення.

Не знаю точно, але як мін 1+К годин в The Bttle of Polytopia на айпаді, вже десь 3 роки практично ні дня без неї. Іноді більше, покрокова стратегія. Граю проти компа.

Спробуй antiyoy :) play.google.com/...​d=yio.tro.antiyoy.android покрокова, проста, але відірватись важко. Я кожного дня робив 1 каточку у минулому :)

На iOS так само є apps.apple.com/...​/app/antiyoy/id1415296141

Якщо людина тільки в одну змагальну онлайн гру грає, то можна назвати кіберспортсменом аматором

Якщо в гача гру по типу геншина, то це гемблер/лудоман

Якщо тільки в сімс/героїв 3 то це людина потрапила в пастку зони комфорту

Якщо грає в різні ігри, цікавиться новинами та усіляким супутним контентом то це геймер

Ну і звісно якщо є багато вільного часу, то людина може хоч до усіх категорій віднестися

Будь яку річ можна назвати трамваєм, якщо про це домовитися.

Головне — вуха не відірвати.

5к+ годин в кс. Граю в різні ігри. Алан вейк 2 чекав як дня народження. Очікування коштувало того

Лучшую игру уже придумали 20 лет назад. Абсолютно не понимаю зачем нужны другие

Погоджуюсь, варкрафт 3 нікому не переплюнути

Краще морровінда у світі RPG досі нічого не вийшло :-)

Можна якщо це не гєншин інфаркт яка є єдиною грою в яку вони грають. Ці люди грають лише в цю гру лише в тому випадку якщо їх цікавить лише ця тематика, лише ця тематика їх тримає, а не геймплей.

Він просто моногамний геймер. Вони на інші ігри навіть не дивляться, що вже казати про те, щоб грати їх

Підписатись на коментарі