Геймдев під час війни. Розробляю свою другу гру
Всім привіт, я безхатько з Запорізької області. Зараз мешкаю в селі на Вінничині та розробляю свою другу велику гру. Тут я хочу показати всі етапи самостійного створення ігор.
Малюю ескіз в фотошопі.
На перед хочу сказати, що малювати я ніде не вчився і я розумію, що у мене великі проблеми з перспективою, кольорами та композицією, але як на мене, для гри піде.
Потім легесенько разфорбовую. Виходить якось так, малюю все окремим об’єктами, щоб було легше вносити зміни.

Переношу всі намальовані об’єкти в спайн, створюю кістки для анімації та легесенько анімую. На виході маю ось таке.

Далі все це збираю в ігровому рушії Юніті, розставляю все по своїх місцях, наче виглядає норм.

Вийшло якось так, один із рівнів моєї гри готовий.

7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЦікаво було б дізнатись, що сталось з першою великою грою ?
Вона вийшла на Steam, iOS, Android :)
rapid-snail.com/games/shapik-tmq.html
Виглядає казково та по дитячому. Якби в дитинстві в таку гру грав, то запамʼятав би на все життя. Тому питання: чи буде вона під Свіч або Лінукс?
Доречі, малюєте краще за деяких «я митець».
Оце, звісно, крутезне к-к-комбо)
То я для себе, чесно, чесно :D
Дякую! Під лінукс вже є білд, працює добре. А під світч треба отримати девкіт чи знайти видавця
Дякую за відповідь, буду чекати на реліз.