Власний проєкт без досвіду: створюю глобальну покрокову стратегію

Всіх вітаю.

Про себе: за пів року до великої війни почав вивчати С++ та UE4, планував змінити діяльність — хочу в геймдев.
Війна дуже прискорила навчання (як не дивно), але за вже майже 2 роки влаштуватись так і не вдалося.

Тому майже пів року тому почав власний проєкт — роблю глобальну покрокову стратегію з купою цікавих механік, про які трохи згодом. Кому цікаво спостерігати за проєктом, нижче всі посилання на різні соцмережі, де я публікую щось про розробку цієї гри.

Цікаві думки фахівців, початківців та і просто спостерігачів.

ТГ канал: https://t.me/BTN_tbs_game

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вітаю спільното. Хто підписаний на мій ТГ знає що я, з технічних причин, припинив розробку на UE4 і намагаюся реалізувати все в 2D. Але це для мене зовсім не знайоме і нове, тому в розробці буде певна пауза.

Звітне відео за другий квартал

Правильне рішення, так і влаштуєся швидше

Дякую за пораду. Доєднуйтесь до мого ТГ каналу, якщо цікаво спостерігати за проектом.

Бажаю успіхів.
Якщо подобається, то просто продовжуй робити.

Дякую за підтримку. Запрошую в мій ТГ канал.

Нафіга створювати покрокову стратегію, якщо у 1999 створили hmm3 і з тих пір нічого кращого не придумали.

А та ж цива, або панзер корпс? Це теж покрокові, але вони всі в різних напрямках. Єдине що їх поєднує це покрокова система гри.

А відносно «з тих пір нічого кращого не придумали» скажу так: якщо до тебе цього ніхто не робив, ти можеш стати першим, а якщо робили, ти можеш стати кращим.

Так чи інакше розробка триває.

Ну, по крайней мере она морально устарела уже. Много чего интересного придумано в других жанрах, что можно перенести.

От щодо «морально устарела» то питання дискусійне, я особисто, не згоден.

Нафіга було створювати hmm3, якщо у 570 створили шахи?

Підписатись на коментарі