GTA 6 дорожче 70 євро? Take-Two вважає, що вартість ігор повинна залежати від їх тривалості

Генеральний директор Take-Two Interactive, яка володіє Rockstar Games, Штраус Зелнік заявив, що вартість ігор повинна пропорційно залежати від їхньої тривалості. Тобто плату необхідно брати відповідно до кількості годин, які користувачі проводять в проєкті.

Такою думкою керівник поділився під час телефонної розмови з інвесторами в рамках фінансового звіту. За словами Зелніка, ціни на ігри дуже низькі за стандартами розважальної індустрії.

«З точки зору ціноутворення на будь-яку розважальну власність, в основному алгоритм полягає у вартості очікуваного використання розваг, тобто погодинна вартість помножена на кількість очікуваних годин плюс кінцева вартість, яка сприймається клієнтом як вартість володіння, якщо продукт фактично є власністю, а не, скажімо, орендований або передплачений. І ви побачите, що це стосується всіх видів розваг. За цими стандартами, наші основні ціни все ще дуже, дуже низькі, тому що ми пропонуємо багато годин залученості», — сказав Зелнік.

На фоні заяви генерального директора Take-Two Interactive з’явилися думки, що майбутня Grand Theft Auto 6, перший трейлер якої буде представлено на початку грудня, вартуватиме дорожче стандартних 70 євро в Європі. Офіційних підтверджень про наміри видавництва підняти ціну на GTA 6 поки не було.

Нагадаємо, що раніше в Мережі розгорівся скандал щодо вартості Marvel’s Spider-Man 2. Згідно з даними на сайті How Long to Beat, основна сюжетна кампанія в грі проходиться за 18 годин. Частина користувачів заявили, що цього занадто мало для купівлі проєкту за повну вартість.

А що ви думаєте з цього приводу, спільното? Скільки повинні вартувати ігри, на вашу думку, та яке ціноутворення буде прийнятним? Чи готові купити GTA 6 за умовні 80-100 євро? Розповідайте в коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Будемо цієї п’ятниці зі спільнотою гратися в GTA V Online і стрімити на Пізньому п’ятнограї! Хто з нами?

Розпишемо, що потрібно, аби приєднатися до банди:
• бажання;
• Гра GTA V (GTA Online йде у комплекті, на Steam зараз знижка, якщо що)
• Профіль в Rockstar Games Social Club
• Пройдений пролог GTA V, інакше вас не впустить в GTA Online
• Discord (для зв’язку з усіма членами банди)

Хто хоче разом грати і стрімити для спільноти цієї п’ятниці — пишіть в телеграм: t.me/zookkoo 🤝

Або ж мені в особисті повідомлення через профіль на цьому сайті.

Стрімити будемо на YouTube-канал GameDev DOU, тож вам треба буде лише грати і добре проводити час, обговорюючи гру в Discord 💜

Трансляція буде тут: www.youtube.com/...​xi9aI?si=vDf8KvVODM-RpanA

Не соромтеся — буде класно! 😉

В гта 5 чи 6 є режим експлорера

Без місій і стрілянини?

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Це що, Metroid Dread має коштувани 10 баксів максимум? А Octopath Traveler — 80?

А якщо серйозно, то Зелнік підігріває клумбочку до цін на ігри, коли ААА буде доступне без підписки тільки мільйонерам.

Готовий якщо сюжета буде на +50 годин

осталось запретить жанр roguelike инди
эти игры стоят три копейки и в них можно с интересом играть и 100+ часов

в GTA V пробежал сюжетку за 30 часов и там реально не было желания оставаться даже лишние полчаса, это не BotW
а на Slay the Spire я потратил минимум в четыре раза больше своего времени

Как раз такую купил за 10 баксов, играть можно 0,4 часа т.к. игра больше не дает.
В ГТА5 катал уже 1000+ часов наверное.

Готовий платити, якщо ця версія вийде такого ж рівня як і попередні, в які грав і проходив з задоволенням. Бо інші сучасні ігри не заходять, можу щось купити, якщо скидка є, але не чіпляє якось, нудно.

GTA 5 не дороблена й «пуста», і більше на онлайн «заточена».

В якому сенсі пуста? Я можу пригадати чого не вистачало в порівнянні з сан Андреас: ходити качати м’язи або жерти фастфуд :) А якщо порівняти з попередньою 4 (про Ніко Беліка), то наче все є. Правда, сюжет в 5 не такий цікавий

Ті ж інтер’єри, та й порівняно з GTA 4, нетака «жива». Великі масштаби, а наповненість карти — ніяка. А зачіски, трансформація тіла, своя банда, членів якої можна було б найняти. Стосунки з дівчатами, як в GTA:SA. А бізнеси, відбий напад, злови крадія, достав за виділений час, і все... В онлайні, більше можливостей, як от купівля гаражів, будинків і т.д.. Багатьох рятують моди, а комусь «заходять» RP сервери. Можна й далі продовжувати, але я не хочу, а які очікування в багатьох щодо GTA 6...

мені не шкода любителів ГТА, вижимайте їх по повній XD. для такого типу ігор цінник повинен бути максимальний.

Цей Штраус походу в ігри ніколи не грав, в тетріс можна хоть 1000 годин грати, і що ставити на нього ценік в 100 долларів

Да пусть хоть 1000 ставят, я с торрентов скачаю все равно. Готов платить только за RPG уровня Baldur’s Gate, все остальное не стоит и 5 долларов для меня.

Я якусь хрінь купив за 10 баксів, яка не може гратись довше 25 хв бо гра сама кидає до босса по таймауту. Незалежно від бою далі кінець.

Тоді за доту мені пора вже нирку продавати

Підписатись на коментарі