GTA 6 дорожче 70 євро? Take-Two вважає, що вартість ігор повинна залежати від їх тривалості

Генеральний директор Take-Two Interactive, яка володіє Rockstar Games, Штраус Зелнік заявив, що вартість ігор повинна пропорційно залежати від їхньої тривалості. Тобто плату необхідно брати відповідно до кількості годин, які користувачі проводять в проєкті.

Такою думкою керівник поділився під час телефонної розмови з інвесторами в рамках фінансового звіту. За словами Зелніка, ціни на ігри дуже низькі за стандартами розважальної індустрії.

«З точки зору ціноутворення на будь-яку розважальну власність, в основному алгоритм полягає у вартості очікуваного використання розваг, тобто погодинна вартість помножена на кількість очікуваних годин плюс кінцева вартість, яка сприймається клієнтом як вартість володіння, якщо продукт фактично є власністю, а не, скажімо, орендований або передплачений. І ви побачите, що це стосується всіх видів розваг. За цими стандартами, наші основні ціни все ще дуже, дуже низькі, тому що ми пропонуємо багато годин залученості», — сказав Зелнік.

На фоні заяви генерального директора Take-Two Interactive з’явилися думки, що майбутня Grand Theft Auto 6, перший трейлер якої буде представлено на початку грудня, вартуватиме дорожче стандартних 70 євро в Європі. Офіційних підтверджень про наміри видавництва підняти ціну на GTA 6 поки не було.

Нагадаємо, що раніше в Мережі розгорівся скандал щодо вартості Marvel’s Spider-Man 2. Згідно з даними на сайті How Long to Beat, основна сюжетна кампанія в грі проходиться за 18 годин. Частина користувачів заявили, що цього занадто мало для купівлі проєкту за повну вартість.

А що ви думаєте з цього приводу, спільното? Скільки повинні вартувати ігри, на вашу думку, та яке ціноутворення буде прийнятним? Чи готові купити GTA 6 за умовні 80-100 євро? Розповідайте в коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Нетфликс стоит мало а смотреть можно в течении месяца до фига, поэтому цены на игры как по мне адекватны и заработок геймдева это подтверждает если конечно не клепают говно

вартість ігор повинна залежати від їх тривалості

Очікувана ціна на Minecraft: $999,99

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Будемо цієї п’ятниці зі спільнотою гратися в GTA V Online і стрімити на Пізньому п’ятнограї! Хто з нами?

Розпишемо, що потрібно, аби приєднатися до банди:
• бажання;
• Гра GTA V (GTA Online йде у комплекті, на Steam зараз знижка, якщо що)
• Профіль в Rockstar Games Social Club
• Пройдений пролог GTA V, інакше вас не впустить в GTA Online
• Discord (для зв’язку з усіма членами банди)

Хто хоче разом грати і стрімити для спільноти цієї п’ятниці — пишіть в телеграм: t.me/zookkoo 🤝

Або ж мені в особисті повідомлення через профіль на цьому сайті.

Стрімити будемо на YouTube-канал GameDev DOU, тож вам треба буде лише грати і добре проводити час, обговорюючи гру в Discord 💜

Трансляція буде тут: www.youtube.com/...​xi9aI?si=vDf8KvVODM-RpanA

Не соромтеся — буде класно! 😉

В гта 5 чи 6 є режим експлорера

Без місій і стрілянини?

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Це що, Metroid Dread має коштувани 10 баксів максимум? А Octopath Traveler — 80?

А якщо серйозно, то Зелнік підігріває клумбочку до цін на ігри, коли ААА буде доступне без підписки тільки мільйонерам.

Готовий якщо сюжета буде на +50 годин

осталось запретить жанр roguelike инди
эти игры стоят три копейки и в них можно с интересом играть и 100+ часов

в GTA V пробежал сюжетку за 30 часов и там реально не было желания оставаться даже лишние полчаса, это не BotW
а на Slay the Spire я потратил минимум в четыре раза больше своего времени

Как раз такую купил за 10 баксов, играть можно 0,4 часа т.к. игра больше не дает.
В ГТА5 катал уже 1000+ часов наверное.

Готовий платити, якщо ця версія вийде такого ж рівня як і попередні, в які грав і проходив з задоволенням. Бо інші сучасні ігри не заходять, можу щось купити, якщо скидка є, але не чіпляє якось, нудно.

GTA 5 не дороблена й «пуста», і більше на онлайн «заточена».

В якому сенсі пуста? Я можу пригадати чого не вистачало в порівнянні з сан Андреас: ходити качати м’язи або жерти фастфуд :) А якщо порівняти з попередньою 4 (про Ніко Беліка), то наче все є. Правда, сюжет в 5 не такий цікавий

Ті ж інтер’єри, та й порівняно з GTA 4, нетака «жива». Великі масштаби, а наповненість карти — ніяка. А зачіски, трансформація тіла, своя банда, членів якої можна було б найняти. Стосунки з дівчатами, як в GTA:SA. А бізнеси, відбий напад, злови крадія, достав за виділений час, і все... В онлайні, більше можливостей, як от купівля гаражів, будинків і т.д.. Багатьох рятують моди, а комусь «заходять» RP сервери. Можна й далі продовжувати, але я не хочу, а які очікування в багатьох щодо GTA 6...

мені не шкода любителів ГТА, вижимайте їх по повній XD. для такого типу ігор цінник повинен бути максимальний.

Цей Штраус походу в ігри ніколи не грав, в тетріс можна хоть 1000 годин грати, і що ставити на нього ценік в 100 долларів

Да пусть хоть 1000 ставят, я с торрентов скачаю все равно. Готов платить только за RPG уровня Baldur’s Gate, все остальное не стоит и 5 долларов для меня.

Я якусь хрінь купив за 10 баксів, яка не може гратись довше 25 хв бо гра сама кидає до босса по таймауту. Незалежно від бою далі кінець.

Підписатись на коментарі