Відео курси по C# для початківців

Я працюю як Unity Developer вже 4й рік і моє хоббі викладання. Кілька років викладаю Unity в університетах Києва, та навіть почав свій канал присвячений вивченню цього рушія.

Основною мовою програмування (і єдиною, якщо не рахувати візуальний скриптинг) в Unity є C#. Її вивчення хоча б на базовому рівні є необхідним. І тут я зіткнувся з проблемою, що дуже часто люди, які хочуть вивчати Unity, нічого про неї не знають, а уроків українською по С# не так то і багато.

Тому вирішив створити власний курс, відео по якому стараюсь регулярно постити в себе на каналі: www.youtube.com/@DGameLes/videos

А ось приклад уроку:

Буду радий критиці і порадам! А цей топік я створив, що б поділитися своїм курсом, та зібрати список з курсів, які б я міг радити своїм студентам. Долучайтеся!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Детальне відео про делегати та події буде?)

Куль! Загалом, не зупиняйтесь на початковому рівні, якщо можна. Не вистачає advanced-матеріалу українською:(

Тут буде проблемніше, оскільки я з чистим C# давненько вже не працюавв і адвансед піде по Unity(

Я саме про адвансед для юніті. Було б гарно!

А цей топік я створив, що б поділитися своїм курсом, та зібрати список з курсів, які б я міг радити своїм студентам. Долучайтеся!

Ось «CS50 — найкращий безкоштовний онлайн-курс з програмування для початківців від Гарварду», в темі навів багато аргументів про CS50

Круто, дякую) візьму собі на озброєння)

Підписатись на коментарі