Потрібна допомога з Blender

Чи можу я об’єднати вершини ось так, але швидко. Займаюсь оптимізацією, таких нюансів багато і я потребую швидкого рішення. Можливо, якийсь аддон є чи скрипт.
Буду вдячний за допомогу!

Чи можу я об’єднати вершини ось так, але швидко. Займаюсь оптимізацією, таких нюансів багато і я потребую швидкого рішення. Можливо, якийсь аддон є чи скрипт.
Буду вдячний за допомогу!
g > y на зліва вершині, перетягніть її
g > -x на вершині справа, перетягніть її
Розташуйте вершини приблизно як вам потрібно. Потім — merge at center
Якщо вам треба не приблизно, а точно, то можете вирахувати точну координату вершини з допомогою геометрії
Привіт! Вирішити цю проблему ви можете за допомогою аддону MESHmachine для Blender. Функція називається Unchamfer.
Купити можна тут: blendermarket.com/products/MESHmachine
> Купити
Я б особисто зробив би вручну, а на зекономлені кошти купив би шоколадку або крабові палички або шматоч лосося червоного солоного
Ваше рішення все ж відповідає темі, автор запитував про скрипт
Коли ви періодично працюєте з 3D моделями, то, звісно, вигідніше робити це самостійно. Але якщо ви є 3D-артистом і заробляєте на цьому собі на життя, то такі інструменти добре економлять ваш час та нерви, також можливо, допоможуть вам заробити не лише на смачненьку порцію лосося, а й на філадельфію ;)
дякую за підтримку! Та приклад якісного аддону!
Але заради однієї функції витрачати 40 баксів якось не дуже хочеться, краще на ЗСУ задонатити ці гроші))
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів