Потрібна допомога з Blender

Чи можу я об’єднати вершини ось так, але швидко. Займаюсь оптимізацією, таких нюансів багато і я потребую швидкого рішення. Можливо, якийсь аддон є чи скрипт.

Буду вдячний за допомогу!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

g > y на зліва вершині, перетягніть її
g > -x на вершині справа, перетягніть її
Розташуйте вершини приблизно як вам потрібно. Потім — merge at center

Якщо вам треба не приблизно, а точно, то можете вирахувати точну координату вершини з допомогою геометрії 8-9 класу. Я припускаю, діагональний відрізок розташований під кутом 45 градусів і його довжина D. Тоді вершину треба змістити на D* cos(45deg)

Дякую за ваш коментар! Але мені потрібне швидке рішення)

Привіт! Вирішити цю проблему ви можете за допомогою аддону MESHmachine для Blender. Функція називається Unchamfer.

Купити можна тут: blendermarket.com/products/MESHmachine

> Купити
Я б особисто зробив би вручну, а на зекономлені кошти купив би шоколадку або крабові палички або шматоч лосося червоного солоного

Ваше рішення все ж відповідає темі, автор запитував про скрипт

Коли ви періодично працюєте з 3D моделями, то, звісно, вигідніше робити це самостійно. Але якщо ви є 3D-артистом і заробляєте на цьому собі на життя, то такі інструменти добре економлять ваш час та нерви, також можливо, допоможуть вам заробити не лише на смачненьку порцію лосося, а й на філадельфію ;)

дякую за підтримку! Та приклад якісного аддону!
Але заради однієї функції витрачати 40 баксів якось не дуже хочеться, краще на ЗСУ задонатити ці гроші))

Підписатись на коментарі